IRC-Galleria

Bronkiitti

Bronkiitti

vuidsgfiuhgoguroihgeoghfoidhd

Blogimerkintä

« Uudempi -

Joulu on taasTorstai 24.12.2009 01:19

Joulu on taas joulu on taas ja kattilat täynnä puuroo! Näinhän suurinosa joululauluista menee, suht' saman kaltaisilla sävelmillä, sanat vain erit. Lauletaan kovaa korkealta ja tekopirteästi yrittäen matkia lapsuutta, jolloin ääni oli kuin heliumia vetäneenä. Hirveitä iloa pursuavia lauluja, helvetisti ruokaa ja muutama lahja. Se on se joulu, kauhean pinnallista ja materialistista. Käydään ehkä kirkossa, vaikka muuten ei käydä. Kävästään viemässä kynttilä tai pari haudalle. Ohhoijaa, jos joulusi vietät niin, tervetuloa suureen osaan suomalaisia. Vihdoin olet osa jotain suurempaa (ellet ole jo teini tai keski-ikäinen). Noh, onneksi osa viettää sitä eri tavalla, mököttää huoneessaan koko jouluaaton, tai ajaa humalapäissään hirveästi uhoten vaimonsa (ehkä jopa lapset!!!) lumihankeen. Jotkut myös istuu koneella kuunnellen, kun isä mellastaa kännispäissään. Samalla "Mantelista" apua hakien ja ahdistustaan purkaen. Noh, ei kaikki voi samalla tavalla jouluaan viettää.

Onneksi on aina matti nykänen joka puukottaa merviään. Eikun saakeli, nehän erosi! Noh, mutta eiköhän ne silti vietä veitsen kera joulua yhdessä. : )

Joulu on siis iloinen juhla. Hei tonttu-ukot hyppikää, on teurastuksen aika!

Mitenköhän spuget viettää joulua, siis oikein kunnon korvikealkoholistit? Ostaakohan ne Lasolia marinoolin tai kolinan sijaan? Tai peräti pullon tapiota ja hörppää sen ykkösellä alas. Eikun perkele, nehän varmaan tunkee johonkin hylättyyn latoon ja ottaa joulun kunniaksi oikein olkia peitokseen! Perkele, arvoitus ratkaistu.

Lisättäköön loppuun vielä mukava laulu: http://www.youtube.com/watch?v=-jmiWFKW3P4&feature=related

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.