IRC-Galleria

BuckBeak

BuckBeak

Sherrie, Lokin omaisuutta

nonniTiistai 24.07.2007 13:16

elikkä en oo yli kahteen viikkoon ollu täällä koska olin 2 viikkoo häämatkalla & sit pari päivää meni ku luin potteria enkä halunnu spoilaantua (mulle oli joku kommentoinukki että miten kirja loppuu & toinen oli kirjottanu et harmi kun oon jo lukenu niin ei voi spoilaa joten onneks en ollu netissä!) enkä nyt ymmärrä miten noin tyhmii ihmisii on!

elikkä olin tossa 5.7. kattomassa vuotiksen ennakkonäytöksessä Harry Potter and the order of the phoenix leffan. oli ihana <3 surullinen tosin. voitin siellä soundtrackin mikä oli suuri yllätys kun siellä oli ihmisiä sellanen 500 joista 4 voitti sen cd:n & sen oisin joka tapauksessa ostanu niin hyvä juttu oli :)

6.7. mentiin naimisiin <3 ihanat häät oli, kuvia tulee enempi kun ehdin laittaa :) & seuraavana päivänä oli sitte häämatkan alku, kuten jo sanoin, kaks viikkoa oltiin, ihanaa oli! <3 viimesenä häämatkan päivänä ilmestyi Harry Potter & the Deathly Hallows kirja, aivan mahtava <3 tuli todella tyhjä olo kun sen sain luettua, kun uusia ei enää tuu :(

nyt oon sairaslomalla & suunnittelen jo uutta leffa reissua (ei pottereita VOI mennä vaan kerran katosomaan leffaan!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.