IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1. "Olin tulossa koulusta, portaikossa pyysin sinua kahville siihen kahvilaan, missä on pyörö-ovi. Portaiden juurella graniitin varjossa jännitin lähdetkö mukaan. Lunta silmäripsissäsi katsoit minuun ja hymyilit. Sanoit: "Täytyy mennä tanssitunnille" ja minä jäin seisomaan lumeen. "Täytyy mennä tanssitunnille ja minä jäin seisomaan lumeen."
-
2. "Voit sanoa mitä haluat se ei tunnu, se ei kosketa, mene vaan mene vaan tivolitkaan ei saa mua nauramaan eikä sirkus tai sata hattaraa mene vaan mene vaan en kävele vastaan toinen tostansa täällä jumaloi ketään täysin ei silti saada voi älä järjetön enää kapinoi mene vaan. Lumi on syönyt kaiken, routa rasikaa tämän maan, - joutsenetkin jäätyy kiinni jaloistaan. Unelmat vaihtuu toisiin valuen vuosiin vihaisiin, lähtisin, mut se vaan ei mee enää niin, ei mee enää niin ei mikään mee enään niin."
-
3. "Remember when we used to look how sun sest far away how you said this is never over I believed your every word and tell me why i don't know why i'ts over I remember shooting stars, the i guess you did too but now you're saying hey, let's think this over."
-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.