IRC-Galleria

Vuosi 2009:Lauantai 12.12.2009 22:26

00. Miten uudenvuoden pippalot meni? - ei mitenkään ihmeemmin, vuokrattiin camin ja tiinan kanssa omenahotellista huone ja mentiin ihanaan KY:lle ja meitä ahdisteli siellä hotellissa joku porilainen jätkä joka oli ihan pilvessä. voi jee.
01. Mitä tapahtui tammikuun ensimmäinen päivä? - voi ku muistaiski. tulin kotiin suhteellisen väsyneenä, taisin hengailla ihan vain himassa.
02. Mikä oli helmikuun tärkein päivä ja miksi? - päivä jolloin soitin Henkalle ensimmäisen kerran, tais olla 3 tai 4. päivä :)
03. Miksi tuon maaliskuun voisi elää uudelleen? - ei mikskää. en haluis enää joutua keskeyttämään yo-kirjotuksia ja kuulla jälkeenpäin tottakai niiltä paremmin tietäviltä että syynä oli lunttaus.. -.- ja pappa kuoli. ja mulle puhkesi paniikkihäiriö.
04. Mitä mieltä olet huhtikuun tapahtumista? - huhtikuu oli aika perus kuukausi, kirjotukset oli ohi ja hain uusia töitä ja pidin vähän lomaa koulusta ja yritin ajatella kaikkee piristävää ja juttelin entistä enemmän Henkan kanssa !
05. Millainen mielialasi oli toukokuussa? - KIVA koska sain TÖITÄ Spice Icelta ja olin jo paljon paljon läheisempi Henkan kanssa ja odotin milloin nähtäisiin ja säät lämpeni ja ja ja :)
06. Millainen sää oli kesäkuussa? - ihan kiva, kelpais kyllä nytki.
07. Mitkä olivat heinäkuun parhaat hetket? - Henkka <3 (eli sen kanssa vietetyt hetket)
08. Miten elokuu lähti käyntiin? - aika jännittynein ja stressaavin mielin.
09. Masensivatko syyskuun säät? - En oikein ehtinyt niihin säihin keskittymään, ku kirjoitukset vei suurimman osan ajatuksista.
10. Miksi muistelet mielelläsi lokakuuta? - KREETA. ah
11. Mitä olisit voinut tehdä toisin marraskuussa? - hah, tää marraskuu oli suhteellisen peeaska, olisin voinu tehdä eri tavalla eri valintoja ja olla itsepäisempi ;) ja antaa Henkalle enemmän aikaa töiden sijaan.. noh, minkäs sille enää voi.
12. Mitä tulee vielä tapahtumaan joulukuussa? - Henkan kanssa olemista, tiinan synttärit, porvoo, toivottavasti urheilua, joulun viettämistä of course ja Henkal alkaa loma jee <3 + uus vuos :)
20. Mikä on ollut vuoden paras päivä? (miksi?) - en osaa ollenkaan kyllä eritellä, koska tuskinpa 365:n päivän joukosta vain yksi päivä on ollut selkeästi jotenkin paras. monia hyviä päiviä johtuen joistain pienistä ihanista ja ilahduttavista asioista tai sitten jostain suuremmasta :)
27. Mikä vuodenaika oli paras? - Varmaankin kesä.
51. Oliko tämä paras vuosi ikinä? - Saavutin ainakin enemmän kuin ennen, joten siihen nähden hyvä vuosi ja tottakai Henkan löytyminen tekee tästä vuodesta omalta osaltaan parhaan :)
52. Olisitko jättänyt tämän vuoden elämättä? - ei enn enn enn tahtoisi.
53. Aiotko saada paljon joululahjoja? - en, tosin Henkalta tulee kuulemma neljä lahjaa :D (ja siinä ne varmaan onkin sitten...)
54. Millainen tulee olemaan tämän vuoden viimeinen viikko? - Ei mitään tietoa, varmaan joulufiiliksestä vielä nauttien ja Henkan kainalossa loikoille :)
55. Mitä tapahtuu vuoden viimeisenä päivänä? - Vuosi vaihtuu :P
56. Miten juhlit vuoden vaihtumista? - Henkan kanssa kahdestaan tehdään jotain rauhallista :)
57. Millainen on uudenvuodenlupauksesi? - en aio luvata mitään :P
58. Millaisia tavoitteita sinulla on vuodeksi 2010? - (Vuoden 2009 tavoitteet olivat: "saisin kirjoitettua loputki aineet, toisia töitä, miehen ja sillee." ja tavoitin ne niin en tiedä mitä nyt sitten pitäisi tavoitella :P) Ehkäpä opiskelupaikan saaminen ois yks hyvä tavoite ja töiden saaminen jossain vaiheessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.