IRC-Galleria

CHarTT

CHarTT

live the life you love, love the life you live
Tobias Moretti ja Karl Markovics olivat ensimmäinen – ja myös ylivoimaisesti paras – parivaljakko Poliisikoira Rexissä.

Alun perin itävaltalainen ja Wienissä kuvattu rikossarja on ollut maailmanlaajuisesti supersuosittu. Se on palkittu monena vuonna ja myyty yli 150 maahan. Rexin viisitoista vuotta sitten alkaneita seikkailuja onkin ymmärrettävistä syistä haluttu jatkaa mahdollisimman pitkään. Viimeisimmän tauon jälkeen kuvaukset siirtyivät toissa vuonna Roomaan, josta ne kuitenkin on yleisön painostuksesta luvattu tuoda takaisin Wieniin.

Alkuperäisten Morettin ja Markovicsin vetämiä katsojalukuja ei ole enää uudestaan saavutettu.

Komean Morettin

saksanpaimenkoira Rex rakastaa lauantaimakkarasämpylöitä ja varastaa niitä poliisikollegoiltaan lounaaksi aina kuin vain saa tilaisuuden.

Ensimmäisen osion jälkeen Rex tulee olemaan kovin masentunut, koska hänen isäntänsä Moser kuolee traagisesti. Tobias Morettin esittämän Moserin korvaava ja Gedeon Burkhardin esittämä poliisihahmo Alex Brandtner auttaa Rexiä selviämään vaikeasta masennuksesta.
Tehtävä ei ole miehelle helppo, sillä hän itse on menettänyt koiransa yhtä traagisesti kuin Rex isäntänsä. Yhdessä vaiheessa mies uskoutuu koiralle ja kertoo tälle elämäänsä koskevan suuren salaisuuden, jota ei ole kertonut vielä kenellekään ihmiselle. Koira ymmärtää eikä lavertele.

Ei ole sattuma, että Rex on juuri saksanpaimenkoira. Rohkea Rex ei ikinä jätä kaveriaan vaan on valmis vaikka uhraamaan henkensä hänen puolestaan, kyseenalaistamatta.

Kaikkia ”Rexejä” kouluttaneen yhdysvaltalaisen Teresa Ann Millerin mukaan on helppo huomata, kenellä poliisihahmoista on luonnollinen rakkaus koiraan. Moretti on listalla kärkipäässä. Katsojan näkökulmasta sinkkupoliisi Alex Brandtnerin ja Rexin välinen suhde alkaa olla jo vähän liikaa.


Karismaattinen Tobias Moretti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.