IRC-Galleria

COLORY

COLORY

RUMOURS ULKONA PÄIVÄNVALOSSA!

Tämän hetken kuulumisia!Keskiviikko 16.01.2013 22:20

Hei!

Alkaa olemaan pikkuhiljaa lomien aikana kertyneet kilot kulutettu ja taukoa on tullu vietettyä sen verran, että on ollut inspistä kovin kauheasti! Tällä hetkellä me työstetään uusia biisejä, joita on nyt kohta valmiina kolme kappaletta. Itsellä on ainakin sellainen fiilis, että on kehitty taas askeleen ylemmälle tasolle sävellystyössä.

Ollaan myös buukkailtu keikkoja jonkun verran, mutta ei vielä uskalla paljastaa minne ja milloin, mutta lupaan, että keikkoja on tulossa Helsingin ulkopuolelle myös. Päätettiin myös osallistua tänä vuonna tuohon Emergenza bändiskabaan, jossa tultiin toiselle sijalle viime vuonna. Jäi sen verran kaivelemaan, kun oli voitto niin lähellä! Tämä vuosi on meidän vuosi!

Ollaan me myös saatu ihan jotain kongreettista aikaa! Meidän tarkoitus on nauhoitella tässä vuoden mittaan silloin tällöin aina akustisia ja miksei myös sähköisiä covereita ja laitaa youtubeen katseltavaksi/kuunneltavaksi. Aloitettiin tämä projekti niinkin loistavalla vanhalla klassikolla, kun The Cranberries - Zombie.



Uusi vuosi ja uudet kujeet! Toivottavasti nähdään teitä keikoilla!

- Eero

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.