IRC-Galleria

CRAYONN

CRAYONN

http://by-immu.blogspot.fi

guess what?Torstai 15.04.2010 01:00

Mä rakastan sua.

Oot ihanin ystävä ikinä, enkä osais enää elää ilman sua. Meil on ollu omat riitamme, mut ne on selvitetty aina. Ei meist kumpikaan osaa olla riidoissa.

Ja aina ku mul on ollu vaikeeta, tai ees vähän vituttanu ja ollu huono päivä, oot ollu mun kans, piristäny, tukenu ja ollu turvana. Et oo jättäny mua yksin millonkaan. Ja oon siit sulle tosi kiitollinen. Sullaki on ollu vaikeeta aina välil, mut oon yrittäny parhaani mukaan auttaa ja olla sun kanssa, ja toivon et oon onnistunu siinä. En kestä sitä et suhun sattuu, se on täyttä tuskaa myös mulle.

Hyviiki hetkii on niin paljon, et ei pysy enää laskuissa mukana. Meil on nii tyhmii ja hullui, ku iha fiksujaki juttuja. Ja sun kanssa saa nauraa AINA! Ei oo koskaan ollu tylsää hetkee sun kanssas kulta.

Sun luonne on kans mitä ihanin! Oot sulonen, huomaavainen, hassu, hyvällä tavalla hullu, ja kyllä vähä pervokin. Meidän ystävyys on mulle kultaaki kalliimpaa, ja sä tiiät sen. Moni on yrittäny rikkoo meidän välit, mut ei meitä niin vaan eroteta. Hetkessä meistä tuli parhaat kaverit, mutta hetkessä meidän välei rikota. Jos joku on yrittäny, se on siinä kyllä epäonnistunu.

En haluu koskaan menettää sua, oot ihanin. ♥
Puolet mun sydämestä. ♥

♥ PAULA, BFF. ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.