IRC-Galleria

Cage81

Cage81

The thing about love

Sekaisin?Tiistai 28.03.2006 22:37

Viikonloppu töitä. Oman auton rakentelua yöhön. Omakotitalon vuokraus. Kaikkea sitä voi mahtua jo yhteen viikonloppuun. En tiedä syytä, mutta kun kävin illalla nukkumaan, ollessani siinä unen ja valveen rajamailla, näin lähestulkoon painajaiseksi luokiteltavaa unta. Unessani oli lapsi, vauva, jota koetin suojella kaikin tavoin, lopulta pystymättä kuitenkaan siihen. Uhrauduin itse lopulta, työntäen lapsen turvaan.
Kaikkein ihmeellisintä oli, että lapsi ei ollut omani. Kuitenkin tunsin surua ja vaistoja sitä kohtaan. Unen ajattelu saa vieläkin silmäni suruun. Ehkä tunteet tulevat esiin sitä lasta kohtaan, joka minulla voisi jo olla. Se olisi nyt 3-4 vuotias. Kuitenkaan maailma ei ollut valmis ottamaan vastaan sitä. Silloiselle tyttöystävälleni tuli keskenmeno.
Jospa tunteeni tulevat esille vasta näin myöhään kaikkia asioita kohtaan. Asian ollessa näin, voin jo sanoa, että ajatukseni vievät minut hautaan. Niin paljon olen sivuuttanut ilman kyyneleitä. Nyt tekisi mieleni huutaa ja itkeä pääni tyhjäksi. Sitä en tee. Olen jo lisäajalla tässä elämässä kulkemassa. Joskus nekin velat on maksettava.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.