IRC-Galleria

Carabella

Carabella

Miss Arthur Pendragon

YleisangstipaskapäiväTorstai 19.03.2009 22:40

Voi jumaleissön kuinka voi olla hevosen kanssa sukset ristissä taas >__< No ensinnäkin mulla keitti hermo senkin takia, että kun karvaooppeli säpsyy jo muutenkin toisessa päässä kenttää ja on keksinyt ihania temppuja hypätä justiinsa samassa kohtaa aina sivulle, asettua kyllä osais jos viittis muttakun täytyy perkele mahollisimman paljon hangata vastaan. Noh, eihän tää vielä riittänyt vaan kentän/tallin päälle tuli sitten pörrään semmonen saatanan äänekäs herhiläinen (= hornetti) ja siitäkös riemastuin sekä minä että hevonen kun saatana JUURI kun minä ratsastan sillä linnunaivoisella hevosellani (me ollaan molemmat välillä vähän linnunaivoja, tänään sen vuoro) nii eikö tämä herhiläisperkele kiehnää siinä vaikka taivastilaa on saatana aivan vitusti. Ja vielä kun sen piti pörrätä niin alhaalla että ihmiselläki saamari menee korvat. Hyvä ettei taas lennelly puunlatvojen tasalla, niinku pari kertaa viime kesänä (ja HUOM! sillon ne lensi meijän mökin päällä ja luulin että joku kone tippuu, varsinki ko ne herätti mut puoleltapäivin ko olin menny aamukuudelta tai myöhemmi nukkuun ja muuten soitin sitten sinne lentotyypeille ja sanoin että voiko ny vittu rajottaa sitä matalalentopaskaa). Ei mitään semmosia vastaan KUHAN ne ei rupee pörrään sillonku ratsastan ja hevonen on päättänyt temppuilla ja kettuilla tai kun mää nukun nii sillon ei tarvi lentää katonrajaa pitkin, kiitos. Suomi nyt luultavasti ei tuu sotiin vuosiin joten ne tuskin kuolee jos pörrää jossain muualla ku hevostilojen päällä saatana. Saa nähä montako kertaa vielä vittuuntuneena pitää soitella perää et joo kiitti, meluhaittaa ois aika vitusti?

Että next time ko ne pörrää ja jos tipun hevosen selästä nii voin varmaan laittaa laskun lennonjohtoon, eiks tää ois sit reilu kauppa? Molen hyvin hornettivastainen vaikak lentämisestä tykkäänki.

Joo I know, miniasioita mutta quotetan Ismo Alankoa (a genious!) "Vitutus on otettava kokonaan sillonkun vituttaa". Noh, mää pääsin purkaan kyllä energiaa salille mutta ai saatana otin vahingossa väärät kengät jokka sattuu pitkän päälle aivan vitusti jalkapohjiin.

Ja hei - Koopin levy on <3 pelasti mun päivän tänään x] Tai suurimman osan ainakin sitten kun mää sen hain x] Namiih.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.