IRC-Galleria

And cluster bombs.Sunnuntai 12.07.2009 02:24

Voihan nenä. Tänään oli taas tämmöinen päivä. Tämmöinen joka päätyy tänne näin, miten surullista kerrassaan. Oli ihan mukava päivä ollakseen sairastelupäivä, tuli käytyä kierrätyskeskuksessakin (frame hunting!), muttei tietenkään tärpännyt. Olen kuolaillut taas muutaman upean pyörän perään täällä netissä, olisikohan aika rajoittaa tietoisen koneen käyttötaajuutta??

Ja hei! Tottahan nyt täälläkin hehkutan uutta rakkauttani, Cat Powerin samettista ääntä ja kissamaista ulkonäköä. Haluan molemmat, kiitos! Ja sen garderoobin kaupanpäällisiksi! Ah, ne See by chloén luomukset, joita nyt Art Cityssä myydään parhaimmillaan 40 prosentin alennuksessa, muistuttavat erehdyttävästi neitosen päällä bongattuja riepuja! Missä äiti on lompakoineen kun sitä kipeimmin tarvitsisi?!

Tein tänään harvinaisen hyvää smoothieta, vaikken voikaan sitä juoda maha kipeänä. En ole 3 päivään oikein kunnolla syönyt. Kalatkin ovat syoneet minua säännöllisemmin. Tulikin mieleeni, menen ne juuri nyt taas ruokkimaan. Ansiostani niidenkin unirytmi on kärsinyt yöpalan ollessa ainut kunnollinen ateria. Niin, ja brunssin!

Kiitos ja Kumarrus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.