IRC-Galleria

Casiolove

Casiolove

☆~ You Can't Wrestle Swordfish in Tampa ~☆

CasioLAN lisäinfotSunnuntai 13.06.2010 01:13

Ajankohta?
CasioLAN kestää ihan perjantai aamusta sunnuntai iltaan. Nythän on kesä eikä kenelläkään ole mihinkään kiire? :P Huom! Ei ole mikään pakko tulla paikalle heti aamusta tai olla meil koko aikaa. Voi tulla vaikka vaan käymään tai yheks yöks. Ihan minkä parhaaks katsoo.

Kenelle?
Toivon paikalle tuttuja ja kavereita, avecit ovat myös tervetulleita.
Mulle voi ja pitää ilmoittaa jos on kiinnostunut tulee käymään, kyseisenä viikonloppuna.

Perille?
Helpoin tapa tulla perille on K- tai N-junalla ja jäädä pois Rekolan asemalla. Sieltä vaan rappusen ylös ja suoraan tie loppuun. Jos on ongelmia perille löytämisessä niin joku tulee vastaan tai ainahan voi soittaa. Meiltä on Helsinkiin suunnilleen 20 min junamatka, Tikkurilaan menee 7 min.

Mukaan?
Hmm.. Oma kone jos vaan mahdollista. Jotain vaihtovaatteit ja pyyhe jos aikoo suihkii. Omii pelei ja leffoi voi tuoda jos haluu. Limukkaa mättöö ja mitä mieleen tulee. Ottakaa joku please Guitar Hero matkaan :--D

Nukkuminen?
Meillä on mahdollista nukkua jos väsymys iskee. Nukkumapaikkoja on aika rajoitetusti, mutta uskon, että kaikille halukkaille järjestyy tilaa.

Ruoka ja juoma?
Mättöä on todennäkösesti ainakin jonkin verran tarjolla, mutta kun ne loppuu niin about sadan metrin päässä on lähikauppa :D Lähellä on myös pizzaa ja kebabaa. Kannattaa tietty varautua ja ottaa jotain omaa energiajuomaa tms. Suurin osa löytyy kyllä tarvittaessa lähikaupasta.

Ohjelma?
Ohjelma koostuu yleisestä pelailemisesta, hengailust, popittamisest, leffojen kattelust, yms. Siitä sit voi lähtee soveltaa johonki suuntaan, mitä sitten ikinä tekeekään mieli. Jos on hyvä ilma niin mein takapihalla voi löhöö jos on hyvä ilma.

Lisään tähän sit kohtia aina kun tulee jotain mieleen :--) Kaikki kysymykset yhteisöön tai mulle henkilökohtasesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.