IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 30.10.2008 19:16

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Oot huippu <3. Niin aito ja semmonen ihana persoona. Harmi vaan et ollaan vähän etäännytty toisista mut kyl se tästä. <3
2. I love you very much <3. Oot tärkee ja sulle voi oikeesti kertoo ihan KAIKEN. Sä tajuut mut puolesta sanasta ja välil ei tarvi sanoo mitää. Ottaa päähä et ei keretä näkee ku tosi harvoin mut silti oot mulle tärkee.
3. Hmm.. mitäs sustakin ny sanois? Oot ihan mieletön persoona ja mukava, mut mä en silti oikee tiiä mitä susta ajattelisin. Oot jääny mulle vähän arvotukseks jonka haluisin ratkasta mut en osaa.
4. Dude! Mul on sua ihan mieletön ikävä ja haluisin puhuu sun kans mut en vaan voi. En ees ite tiiä tai tajua syytä. Oot mun ajatuksis vaik et sitä ehkä tiiä <3.
5. Oot mahtava. Koettu paljon asioita yhes, ihania ja vaikeita. Harmi et nähään vaan enää harvoin ja aikataulut kusee.
6. Love you siellä kaukana <3. Oot mahtava ja tykkään susta ihan älysti. Kaikista sun vioista ja kaikesta. Nähää pian, mä tuun joskus sinne. <3
7. Ihan mieletön ikävä <3. Paljon ois sanottavaa mut ei pysty ees tähän sanoo. Tykkään susta liikaa ja se repii välil aika kappaleiks. Toivoisin et meil olis aikaa mut sitä ei oo. Tapahtu liikaa liian nopeesti ja se vei meijät kauaks toisista <3.
8. Yksinkertasesti. Mä vihaan sua! Yli kaiken.
9. Kaksnaamanen pelle, haista vittu.
10. Oot ihan sairaan mukava ja helmi tyyppi. Nähää taas pian <3.
11. Love you. Meil on aina kivaa ja moni asia yhdistää mut myös erottaa. Oot tärkee ja rakas. <3
12. Oot kans tärkee ja mukava. Etäisyyttä oli joskus mut nyt taas homma toimii. :)
13. Sä oot ollu mulle kans yks vaikee palapeli. Pidin sua aluks idioottina yms. mut sit kun tutustuin suhun paremmin niin tajusin et oot ihan sairaan mukava ja helmi tyyppi.
14. Välil tulee fiilis et voitaspa olla niin kun ennen kun mä mokasin. Harmittaa vitusti mut mä uskon et tää homma viel korjaantuu ja kaikki hoituu ajan kanssa.
15. Oot tärkee vaik nään sua harvoin ja sä oot mulle vähän eteinen. Oot mulle kun broidi ja siks tykkään susta ihan mielettömästi. <3
17. Mul on sua kohtaan jonkinmoinen viha-rakkaus suhde. Viihdyn sun seurassa mut välil otat niin paljon aivoon ettei mitää rajaa.
18. Sama tässä. En tiiä, johtuu musta mut en vaan aina tajuu kaikkee sun juttui. Mut silti tullaan hyvin toimee ja hauskaakin on.
19. Välil mä vihaan sua niin paljon et tekis mieli hajottaa paikat. Saat mun pään hajoon parilla sanalla, mut sit osaat kans tehä mut hyvälle tuulelle. Hassua...
20. Bitch! :D Inside ja oot paras <3. En vaihtais sua kehenkään <3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.