IRC-Galleria

tänää siiis heräsin 5 ja sit joskus 6 jälkeen lähin juna-asemalle venaa junaa jota jouduin sit oottaa
melkein puol tuntii. siit sit menin stadiin of course ja siit melkein jäädyin jo matkalla oopperatalolle jossa siis noi alkukarsinnat oli.
Siin oli sikana jotain kuvaajii siis normi kameran kaa ja sit videokameran tai sellasen kaa ja yks mies tykkäs sit ottaa melkein sentin pääst naamast kuvii :
Jonotin siin pari tuntii ennen ku Sanna tuli ja siin meni sit viel puol tuntii ennen ku päästiin sisälle.
meijän jono pääs ekana sisään ja siis olin tosi alussa siinä eli ei tarvinnu venaa kauaakaa ku piti jo lähtee ylös mis oli ne koelaulu huoneet. meit sit tungettii niinku 10 ihmistä suht pieneen hissiin+ siin oli viel joku idols työntekijä ni ei ollu onneks ees ahdasta :D siin hissis ku mentii ni kaikki oli vaa hiljaa kunnes se idolsmies heitti et "no jännittäääkö" mitäpä luulet. no ei oikeesti ees jännittäny melkein yhtää ku vast sitte ku siin huoneen eessä piti oottaa ni siin sit alko hulluna pelottaa. Oli kyl tosi rentoo ku kaikki tuntemattomat vaa jutteli siin ja tsemppas. :))
mä jouduin siin venaa vaa 10 minsaa ku päääsin sinne huoneeseen
tota enempää en sit voikkaan kertoo :D paitsi et ku lähin menee sielt paikast ni jotku viel jonotti ulkona ku tuol oli niin paljon porukkaa.

ettäjoo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.