IRC-Galleria

Ceira

Ceira

Mikä tää sydän juttu on? :D Kiitoksia sydämist!

"Torstai 16.10.2008 22:16

"Kira on luonteeltaan erittäin iloinen ja hieman ujon puoleinen. Energiaa tältä neidiltä ei puutu. Kira rakastaa rapsuttelua ja kaikenlaista paijaamista ja pitääkin paljon pienistä lapsista, jotka ovat koko ajan halimassa ja silittelemässä. Silloin tällöin saattaa käydä niin että Kira väsyy ja menee nukkumaan jonnekkin, mistä sitä ei löydä millään ja sitä saakin sitten huudella jonkin aikaa ennen kuin se tulee pois piilostaan. Kira on erittäin tottelevainen neitonen ja taitakin tällä hetkellä ainakin peruskäskyt erittäin hyvin. Sitä voi pitää pihalla irti ihan vapaasti, sillä se ei koskaan lähde postilaatikkoa kauemmaksi.
Kira on jostain syystä innokas sotkemaan itsensä aina. Se rakastaa kuralätäköitä ja kaikkea missä se onnituu likaamaan itsensä. Eihän tässä muuten olisi ongelmaa, mutta Kira vihaa peseytymistä. Se haroo vastaan niin paljon ja kauan kuin on mahdollista.
Kun Kira syö se ei todellakaan katso että mitä se syö. Sille kelpaa kaikki. Eniten se pitää ns. ihmistenruuista ja onkin aina pöydän vieressä makoilemassa ja odottelemasssa jos vaikka jotain jäisi. On kai sekin eräänlaista kerjäämistä, mutta ei kuitenkaan pahimmasta päästä olevaa. Se vain lekottelee pöydän vieressä ja katselee ihan muualle kuin pöytään taikka nukkuu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.