IRC-Galleria

Ceira

Ceira

Mikä tää sydän juttu on? :D Kiitoksia sydämist!
TJAU BABABABAAM! ... Ja tällä eteen päin.
**********************************

Yhä Euran ihanassa ("ihanassa"? Noh, siitä voi sit olla montaa mieltä) lukiossa, päätin sit alottaa matikan kokonaa alusta, ettei o riskii et tulis joku eten.este. Jos ei ekalla kerralla onnistu niin toisella sitten. Tuonpa voisi ottaa ihan motoksi. Njoo. Eli ykköisten kanssa matikkaa opetteleen (voi Jee!....Sus) . On nää opettajat kyl tääl ni reilui et ei voi muuta sanoo ^^. Eli en viel joudu pihalle lukiost. Ois ollu toisen vaihtoehton tuol Eurajoel toi Krist.opiston taidelinja. Siel vois opiskel valokuvaust,maalaust, ja kaikke semmotti kivaa. Mut muutta sin jouttus jos meina sin men. Mut emmä kyl sin viel menos ol.
Tjooh, ja kirjaa Tuntematon Sotilas on tullu luettuu kans, ko äidinkielen ainees annettii luettavaks, ja sit semmosest hahmost ko "Lahtelainen" pitäis pitää viiden minuutin puhe.
Jäin kyl aika koukkuun tohon kirjaan. En ois uskonu et siin on jotain hauskojakin kohtia.
Suosikkihahmo kyl on toi mikä Hietanen se nyt on. Puhuu niin kivaa murretta ja
heittelee hauskoja juttuja. Et kyl se o se suasikki, juu. Ja sit en o kyl palj muuta tehny.
Mut tämmöttii mul kuuluu täl hetkel. Niin juu, ja ranskan kielen tilalle saksan ku tul vähä liikaa nelosii, mut hei! Ei ne numerot o tärkeimpii! Kyl mää jottai osaan! Je suis Kira, "Je ne parle pas francais beaucoup! Tu parle anglais?" Toi o iha tarpeeks mulle, ni sit voi yrittää ton lauseen avul vaihtaa puhetoverin kans kielt englanniks vaikkapa! Vaik kyl mä vähä enempiki osaan...

Joo eipä tässä muuta kun tuliluliluu, ja heipati vaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.