IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!

Joitain totuuksia piti muunnellaKeskiviikko 18.02.2009 15:31

Minut siis haastettiin kertomaan kymmenen totuutta itsestäni...
Ei vaan ole kovin paljon asioita, joita minusta ei jo tiedetä koska

1. Olen hirveän avoin, sillä rakastan järkyttää ihmisiä kertomalla heille esim. yksityiskohtia irstaasta viikonlopustani. Ah, sitä tyydytyksen määrää, kun toinen menee vaikeaksi.
2. Joskus on ihanaa rypeä masennuksessa! En kuitenkaan tarvitsen siihen lohdutusta/tukea/apua/kauniita sanoja/vakuutteluja "et ole yksin". On ihanaa, kun ei ole syytä nousta sängystä.
3. Kyllästyn hirveän helposti/nopeasti. Mielenkiintoani täytyy pitää yllä, mutta ei millään yliampuvilla tempauksilla...
4. Tykkään ihan hirveästi tästä Lady Gagan Pokerface-biisistä!
5. Olen sairaalloisen mustasukkainen miehestäni, koska minulla on hirveän huono itsetunto. Tämä usein aiheuttaa "lieviä" komplikaatioita. Toisaalta jos joku selkeästi ihoilee miestäni, harvemmin sanon yhtään mitään ja lopuksi saatan jopa syyttää Häntä. Samalla tapaa olen epälooginen siinä, että kun itseni pitäisi saada bilettää kavereideni kanssa (jotka ovat suurin osa miehiä), saan suunnattoman raivokohtauksen, jos mieheni on ilman minua seurueessa, jossa on yksikin nainen. Älkää vihatko minua tämän vuoksi ... ei soo helppoo mullekaa! ;'(
6. Olen hirveä tyranni narttu, mutta siti haluan, että mies ottaa ja vie (toki hänen on ensin pitänyt lukea ajatukseni tietääkseen mihin). Tämänkin te varmasti tiesitte jo..
7. VIHAAN suunnitelmien muuttumista! Jos on sovittu, että mennään, niin olen silloin perunut kaikki muut menoni, ja silloin myös mennään. Tietyissä tapauksissa osaan jo olettaa tapaamisen peruuntumista ja olen laatinut varasuunnitelman... Mutta vituttaahan se.
Alkaa olla vaikeaa jo tämä...
8. Lempivärini on sininen. Ja mä TIEDÄN, että luulit sen olevan musta! Älä sano sitä!
9. VIHAAN, kun ihmiset sanovat ääneen itsestäänselvyyksiä! Tai selittävät niitä! En voi SIETÄÄ sitä! Tahdon räjähtää ko. ihmisen silmille, huutaa "VITTU ÄLÄ??!! Ihan TOSI??!!". Ikävää though, että äiti tekee sitä AINA.
10. ..tähän pitäisi kai keksiä jotain todella järkyttävää.. menetin neitsyyteni 13 vuotiaana?
Näääh... niihän kaikki nykyään...
Hmmm....
Jossain vaiheessa mitä tahansa ihmissuhdetta, toisesta tulee sietämätön ainakin joksikin aikaa. Ei välttämättä siksi, että oppii tietämään sekunnilleen milloin toinen kaivaa nenää tai heittää "vitsin", jonka voin vetää huulisynkassa hänen kanssaan... En tiedä miksi..
Oikeastaan nyt kun pääsin vauhtiin, voisin samantien ladella näitä totuuksia vaikka parikymmentä.
Kyselkää ihmeessä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.