IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!
Heräsin klo 11.23

Klo 11.32 ovikello herättää mut aamun ajatuksista DING DONG DING DONG, saatana!!
Heittää housuu jalkaa ja tsegee kellä nyt on moinen paniikki. Mulla meni n. 15-20 sekkaa ku olin ovella ja ku avaan: ei ketään.
Sit kuulen ekan kerran ton adhd:n äänen
"NO PÄIVIÄ, PÄIVIÄ! ONHAN TÄÄLLÄ JOKU KOTONA!" Mitää muuta ku ääni kuuluu, hämäännyin niin homonaa, et meinasin nykästä oven takas säppii. Sit sielt heiluu tommoi Hessu Hopo, joka alkaa selvittää nuohoomisesta. Pää vieläki ihan tokkuras siin koitan kelaa, et onks tää joku random hullu, joka tullu tänne ryöstää pöytähopeat ja tekeytyny siinä ohimennen nokisutariks, vai onks tää ihan real deal. Päätin päästää sisää (samalla kuitenki pitäen mielessä nopeimman pakotien keittiön veitsilaatikolle).
Äijähän oli "mukava" ku mikä. Eli siis oikeasti ihan mukava, solkotti siin menee jatkuvasti ja muuta, halus kahvia juu ja sanomalehdet ois hyviä tähä hommaa, mut sen tää tämmönen red neck-look hämäs aika saatanasti. Sillä oli lippis, jossa oli semmonen varmaan Robin Hoodista ostettu käytännöllinen lippaan kiinnitettvävä ledvalosysteemi, mitä en voinu olla tuijottamatta ku yritin puhuu sille, ja muutenki tyyppi oli pesunkestävä landepaukku. Olkkariin se löys itse ja ois löytäny alakerran takkahuoneeseeki ihan ite, mut aattelin mennä edeltä, siellä kun saattaa olla takasmuuton jäljiltä levällään vaikka mitä (ja olihan sielä noi pitkät saappaat :D), mitä en välttämättä halua esitellä jokaiselle miehelle, jonka sallin tulla sisään :D ja piti näyttää sille, missä pellit on.
Tulin sit keittää sitä kahvia ja laittaa koneen päälle jne jne. Se kömpi ylös ja sano, että menee ulos. Ok. Ku se könys takas sisään, sano, että imuroi takkahuoneen ja olkkarin. Ok.
Noh... Se imuroi tota takkahuonetta yhtä kauan, ku mulla ois menny koko alakerran ja osan keskikertaa imuroimiseen, ja vähintään yhtä kauan se on nyt hieronu ton olohuoneen kanssa. Ihan vaan tiedoksi, setä, että toi sähkö ei ole ilmaista täälläKÄÄN ja, sitä paitsi kuinkas paljon tollanen teollisuusimuri VIE?
Juu, se lasku, joo o.... Ja että KUUSKETÄNELJÄ JA KUUSKET??!! Mitä, jos setä vähentäis siitä pari sähkömittarin pyöritystä, pieni korvaus siitä, että mun aamumeditointi meni vituiksi ja muutama sentti siitä, että sait jopa tuoretta kahvia, vaikka vanhaakin -aamulla keitettyä- ois ollut melki puol pannua, ja veikkaan, että se meinaan ois kelvannut varmaan ihan yhtä hyvin.


Rockilla soi Matkaoppaiden Veikko! "Hmm mmm mm.... Vuoden verran siitä on, kun jätin duunin enntisenn..!"

Mgr's notice!
Don't forget to check out this incredible blog by snpi!


Snpi:n päiväkirja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.