IRC-Galleria

Cengu

Cengu

Nähty viimeksi aikaa sitten?
Jos olet laiska niin lue vaan otsikot :D

1. Mesetystä mm. Vilin kanssa
'Jo eilen minua pyydettiin luistelemaan. Mutta voi! Eihän minulla ole edes luistimia. Eikä olisi jaksanut edes tulla, mutta toisaalta ei ole kiva jäädä poiskaan. Mesessä sovin Vilin kanssa kompromissista:sanon sille että en tule mutta tulen silti. :D :D

2. Jäällä luistelemassa
Pyöräilin jäälle ja hyppelehdin kengilläni jäällä. Pelattiin vähän jääkiekkoakin ja harrastettiin akrobatiaa.

3. Nälkä jäällä
Sitten vatsojemme pohjia alkoi kurnia. Mennään jonnekin syömään! "Höh! On sunnuntai niin pakarikin on kiinni." "Mennään aatulle syömään." "joo mennään" "mennään vaan" Minä "jaa. no kai sitten " :D MillaVili ja Paula lähtivät edeltä kävelemään ja menivät kaupan kautta. Anni lähti kotiinsa. Ossi haki meiltä varakypärän ja kuskasi Alen mopedilllä perille. Alella kun oli luistimet jalassa. Petri se vaan jäi odottelemaan kyytiään kotiin eikä tullut. Harmin paikka. Angstasin Helin kanssa Petrin seurana ja sitten lähdimme meille.

4. Matka kotiin syömään
Oli kylmä.
"Mun varpaat jäätyy"
"Mulla jäätyy sormet."
"Kerroinko mä jo että mun varpaat jäätyy?"
"Entä mun sormet?"
:)

5. Koti, ruuanlaittoa
Saavuimme perille kodin lämpöön. Ruuan(Hottis Ossin Hurrigaani™) valmistus oli alkanut. Ossin elämän suurelle välietapille, 18-vuotissyntymäpäiville vääjäämättömään kuolemaan johtavalla matkalla, skoolasimme Ginger Alea shampanja yms. laseista(ei ollut samanlaisia tarpeeksi :D )
Alen piti lähteä jo pois :(.

6. Ruokaa ja leikkiä
Sitten söimme Hottis Ossin Hurrigaanin™ ja jälkiruuaksi rahkajäätelöjutska. Sitten korjasimme pöyd... eiku siis pelasimme 77 kivaa kysymystä ja vekkulia vastausta. -millainen#blogcomments
Sitten leikimme piilosta. Minä olin etsijä. Kaikki menivät tavallisiin piiloihinsa: Vili yritti päästä tietokeneelleni :D(löysin heti) Ossi oli piilossa saunan pimeimmässä nurkassa(ei sen takana.), Milla oli peiton alla tv-huoneessa(hihinä siltä suunnalta antoi vinkkiä?), Paula meni vessaan, laittoi valot päälle ja oven lukkoon. - Reilua. Otimme oven raosta videota Vilin puhelimella niin saimme Paulan kiinni :D (jos haluat oven ali kuvata ihmisiä, hanki samalainen puhelin kuin vilillä :D)

7. Jäähyväiset
Kaikki liukenivat koteihinsa sillä heitä tultiin hakemaan.

Jälkinäytös
Istun koneella ja naputtelen Galleriaan kaikille kommentteja siitä miksi heillä ei vielä ole päiväkirjamerkintää tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.