IRC-Galleria

Cero

Cero

when I used to be blind I stepped on peoples feet
Vuodelta 1927 Kauppa-lehdessä mainostetaan: Lihoin 12 kiloa neljässä viikossa! Ja perässä pitkä litanja kuinka miehet NYKYÄÄN (hihih) etsivät mieluummin hieman runsaampaa naista, sillä laihuus on rumaa. Voi jumalauta!!

Eräs esihistoriallinen eläin, joka itse asiassa on vanhin suuri maapallolla selviytyvä laji (josta ei mainita melkein missään, sillä se on niin fucking ruma) on Horseshoe crab eli hevosenkenkärapu. Googlettakaa tuo luontoäidin rumin tekele (heti Yukin jälkeen XD) Kitsune hoho. Itse asiassa Crab voidaan suomentaa myös satiainen, joka olisi lähempänä totuutta, sillä tuo hevosenkenkä on esihistoriallinen esihämähäkki!!! Sitä tavataan kolme päivää New Yorkin rannikolla, sitten se katoaa loppuvuodeksi.

Jos tapat jonkun, kannattaa tehdä se talossa jossa on kissa. Kissankusessa on paljon ammoniakkia, joka tekee siitä niin vitun pahan hajuista. Jos itsellesi tulee haava ja/tai jätät sormenjäljen, ammoniakki haittaa DNA:n keräämistä. Joten sido kissa ja pistä se kusee alleen uhrin yläpuolella. Kuolinsyytutkijat joutuvat käytännön pilana tällöin käyttämään myös hengityssuojaimia, sillä ammoniakin ja metaanin yhteistuoksu syöpyy hajuaistiin, jolloin se suurina määrinä aiheuttaa migreeniä.

Tätä en ole testannut, mutta homemade-myytinmurtaus on jo käynnissä. Jos pitää partavaahtoa 5 päivää pakkasessa, avaa pohjan purkinavaajalla, laittaa sen aukinainen pää edellä pakoputkeen ja teippaa tiiviisti, tiettyyn sulamispisteeseen päästessään partavaahto äkisti tunkeutuu noin kolme-neljä kuutiota auton sisuksiin eli moottori tukkeutuu täysin ja vaahto kuivuu kumimaiseksi liisteriksi, joka haisee David Hasselhoffilta! HASSELHOFF THIS SAATANA!!!

Toivon, että jos tunnet itsesi vähäänkään No-lifeksi ja haluat tarkastaa nämä väittämät, käy Googlettamassa kaksi ekaa, katsomalla kolmannen kohdalla Boondock saintsin (tai googlettamalla) ja viimeisen kohdalla kysymällä tuloksista muutaman päivän perästä :) Tokassa osa tietääkin, mistä etsiä vertaukseni kohde...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.