IRC-Galleria

i'm so tiredSunnuntai 14.12.2008 22:09

No joo. Tää viikonloppu, no se oli mitä oli.
Perjantaina olin tosiaan mummun kaa Tampereella sen siskon luona, se oikeesti oli aika hermoja raastava kokemus. Mutta ahneena sanon että rahaa nettos ihan kivasti. Sitten illalla tosiaan Karitan ja Annin kaa ensin Karitan luona ja myöhemmin si pikkujouluis raflas (alempaa voi lukee lisää avautumisesta)..
Seuraavana aamuna aamuvuoroon. Sinne piti raahautua 2 tunnin "yöunien" voimalla. Jes hei. Ja se päivä. Helvetti. Se oikeesti oli rankkatyövuoro. Ihan törkee kiire, taukoi ei keretty pitään, eikä istahtaan hengähtmään muuten kuin syöttäessä mummui ja vaarei. Yhellä muorilla meidän moduulis oli synttärit ja sukuu ku oli tulos niin se piti laittaa juhlakuntoon (extraa normaaleihin hommiin)..ja yks vaari si nukku pois (lisää extraa)..olin sen vierel ku se veti viimeiset henkäyksen ja totesin si yhdes parin kaa sen kuolleeks. Eka kerta kun olin vieres ihan seuraamassa tätä tapahtumaa..aika hiljentävä kokemus. (Siis oon aikasemmin kyl hoitanu ihmisiä niiden viime metreillä ja laittanu vainajia mutta..).. Kaiken näiden extrojen lisäks tosiaan oli meillä alimiehitys niin mehut lähti aika nätisti sen työvuoron jälkeen..
Emmää si tuon takii jaksanu illalla enää alkaa juomaan Karitan ja Sinin pikkujouluis..ja si ku kumminkin lupasin tehä tän päivän aamuvuoronkin töissä. Mut olihan ne ihan ok bileet niin kauan ku siel olin. Vaik lähin kyl jo ennen klo 23..
Tänään oli kyl kans aika kiire aamuvuoro ja si väsytti niin kauheesti ku ei si illal saanu unta ku jotenki mietti sitä mitä töis tapahtu ja alko muutenki pääs pyöritteleen elämää.. Niin ja voi itku, pari vaarii oli tänään kans niin huonos kunnossa et pahinta sai pelätä koko vuoron..et oikeesti, ei oo helppoo eikä kevyttä työtä. Ei niin fyysisesti (vuodeosasto) eikä henkisesti.
..Ja nyt ku oon kotona niin oon oikeesti tosi, tosi väsyny, voisin ihan hyvin mennä nyt jo nukkuun ja nukkuu huomiselle puolille päivin.. ei oikeesti ees tekis tiukkaa. Mutta ehkä mä syön jotain iltapalaa ja meen si vasta nukkuun. Ja en mä kyl puolille päiville oikeesti voi nukkuu..päivä menis muuten pilalle.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.