IRC-Galleria

Näinhän me siis ohjaamme lapsia. Selkeästi, ymmärrettävästi ja kaikella pitkämielisyydellä.
Ei kait. Kai niitä sammakoita aina välillä vain pääsee suusta. Meillä ohjaajillakin, vaiks lapset ne yleensä kaikkee hassua ja ihanaa sanoo. Ihan niinkuin yks muksu joka tänään tuli mua heti halaan ku pääsin töihin:
"Yksi..Kaksi..Kolme..Neljä..Viisi..Kuusi..Seitsemän..Kahdeksan..Yhdeksän..Kymmenen! Mä tykkään susta kymmenen kertaisesti" :D hupsu.

No joo..
Eilen oli vapaapäivä:
Aamusta heti Treelle. Ekaks suuntasin Päiville ja Jarille, sitten Tytille ja sit Annalle. Annalta mentiin Sannan kans Sanankulmaan tms. Ja sieltä Lielahden mäkkiin ja sieltä Annalle. Annalla olin siis yötä..
Tänään:
Aamul heräsin "jo" 8.00 koska piti päästä shoppaileen. Ja tulihan sitä shoppailtua vaikka mitä. Arvelisin et noin 400e paloi parissa tunnissa. Mut eipä tarvi hetkeen ostaa vaatteita..Tai ehkis syksyl joku(nen) huppari... Ja ostin oikeesti elämäni kalleimmat farkut.. 90e ja 100e maksavat leet. Mutta kun ne oli niin ihania ja istuivat niin hyvin.
No joo. Ja klo 14sta alkoi työt. Oli aika kiva päivä. Merirosvo seikkailua ja kaikkee sellaista. Oli kivaa. Vaiks oon ihan väsy ton työvuoron jälkeen -ja huomen vielä aamuun.
Hih, meillä kun on muuten töissä sellainen salainen kaveri juttu, niin mun salainen kaveri oli pistänyt sellaisen söpön postiivari-lasit-härdellin kirjeen kera meidän postilaatikkoon. Oli aika veikee. Sellainen itsetehty tähti"linssit", teippi, liima, v.pun.silkkipaperi. niitti sydeemi. Hih. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.