IRC-Galleria

ChaoticMe

ChaoticMe

You..sä. my Day_Tripper <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.09.2009 20:48

Älytön väsymys päällä. Ilmeisesti stressi helpotti kun sain tänään maksettua vuokran ja laskut pois.
Päätä särkenyt koko päivän, lieneekö taas vähän ukkosta ilmassa.
Taas ollu vähän pitkän tuntuinen päivä. Sitä kun ei saa aamulla nukuttua juuri sitä 9 pidempään.
Jotakin hyvääkin tässä päivässä sentään. Monen vuoden takainen kaveri, jota en ollut varmaan pariin vuoteen nähnyt, kävi visiitillä. Oli mukava höpötellä kuulumisia jne. :)

Huomenna pitäs jaksaa lässyttää psykologin kanssa, pläh. Suunnittelevat, että mun pitäs vaihtaa talon sisäisesti ryhmää asuinpaikkani perusteella. Ja paskat! Todellakaan rupea 1,5 vuoden jälkeen solmimaan uusiin ihmisiin jotain kontaktia. Jatkan vanhojen kanssa tai lopetan koko käymisen. Prkl!

Ellei tuota kaverin visiittiä lasketa, niin muuten ollut taas melkoisen yksinäinen päivä. Nyt olis taas ollu se koiruus ihana kaveri. Koirakuumetta ollu jo yli puolivuotta. Mutta no money, no funny...

Miesten suhteen edelleen melkoisen kyyninen. Haluais uskoa, et joku jossaki olis, mutta kun eletty elämä on niiiiiiiiiin monesti todistanu, että haluamaansa ei saa. Tai sitten se on joku narsistinen psyko, again. :( Välillä miettii, että jos sitä vaan vetää itse niitä kusipäitä ja sekoja puoleensa, mut mene ja tiedä. Turhahan tuota sen enempää on analysoida. Asia on kuten on, eli ei toivomallani tavalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.