IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Torstain on friikkien ilta!Tiistai 27.05.2008 17:23

Valvomo - Soo Soo http://www.youtube.com/watch?v=4PUHQv2t2uQ&feature=related

Kun torstain kavalat pilvet lipuvat taivaan halki, friikit heräävät horroksestaan, pistävät bilekuteet päälle ja siirtyvät syntien mekkaan, baariin! Itse eksyin baariin tissuttelemaan torstai-iltana ainoastaan alkoholisti ystävieni vänkäämisen johdosta. Normaalistihan en sellasieen ryhtyisi, mutta lähiaikoina olen ollut helposti vietävissä. Tanssihammsata kolottaa.
Baariin pääsee vain kahden euron narikkamaksulla ja kyllä, se on sen arvoista! Baari on täynnä hiukan kummalisen näköisiä ihmisiä. (Himobilettäjät kai näyttävät vähän kummilta kokoontuessaan yhteen). Tiskiltä ensimmäinen olut. Klo 22-01 olut ja siideri 1.5€. Hintalaatu suhde kohdallaan. Torstain friikit pitävät tästä. Nopea kierros baarin ympäri. Clubi-moodille säädetyt naisten-havaitsija-silmät pyyhkivät pitkin clubin seiniä, pöytiä ja tanssilattiaa, aistien vastakkaisen sukupuolen värähtelyt ja biletysauran värivaihtelut! Nopean pyyhkäisyn jälkeen tulin siihen tulokseen, että paikalla oli vain kourallien nättejä tyttöjä ja aivan saamaristi piripäitä. Friikkejä putkahti joka kolosta ja penkkien alta. Ei sillä, että friikit olisivat jotenkin vähemmän hotteja, friikit ovat vain enemmän sekaisin. Ei sillä, että sekään olisi jotenkin huono asia. Tunsin oloni hyvin kotoisaksi.
Katto välkkyi ja sienet maistui... Friikeille siis! Käänellessäni summan mutikassa päätäni, huomasin tanssivani keskellä baariääliöiden merta. Piilotetut Lohikäärmet liehottelivat lisekojaan ympäri clubia. Ehdin illan kuluessa jopa istahtaa ja hihitellä hiljaa Lohareiden riehaa. Hiipivä Tiikeri -koiraita oli vaikka muille jakaa, mutta heistä ei aiheutunut ongelmia naaraiden ollessa aivan yhtä päällekäyviä. Ystäväni solmi kengän-nauhojaan ja blondi, freakalisious-ass-shaker, syöksyi paikalle ylä-ilmoista ja nuolaisi ystäväni naamaa/korvaa/nenää yhdellä lipaisulla. Torstain friikit ovat MAHTAVIA.
Ihmisiä kaatuili mallasjuoman kostuttamalle lattialle ja lastentarhamainen räkätys yltyi kun huomasi kaverin hiuksista roikkuvan vaalenapunaista purkkaa. Ihmisiä kaatuili niin paljon, että olisi voinut luulla sen olevan uusi muotitanssi. Suoraan Irlannin baareista tullut "Hinkkaa lattiaa -dance"! Tähän pystyvät tupla vasenjalkaisetkin tanssijat! Tarraa kaverin kaulasta kiinni, unohda sisäkorvasi tasapainon säädin ja heittäydy painovoiman vietäväksi! Kun vaatteet ovat niin nuhruiset, että edes Persilin Mega Pearlsit eivät voi retuitasi pelastaa ja olet ottanut tukea jonkun tuntemattoman reidestä, jonka naamaa et tule koskaan muistamaan, olet Hinkkaa Lattiaa -dancen mestari!
Vasta sitten, kun katselee humalan ulkopuolelta sekalaista menoa, huomaa kuinka järkyttävän sekisin ihmiset voivat olla. Sitä ei hoksaa jos on itse pyörremyrskyssä mukana. Näissä tilanteissa ei saa hätääntyä tai ahdistua muiden käytöksestä. Täytyy hengittää syvään, puhdistaa mieli kaikesta negatiivisesta ja JUODA KALJAA!
Ilta päättyi pilkkuun. Jäimme baarin eteen laulamaan Oasiksen Wonderwallia Espanjalaisten turistiena kanssa. Liftasimme taxin, kuuntelimme ihaninta 90-luvun tekno humppaa koko matkan ja päädyin ystäväni sohvalle nukkumaan. Se oli minun torstaini. Herätessäni olin innoissani kun hoksasin, että aurinko joka taivaalta minua tapitti, oli perjantain aurinko!
BILEET!!!


******************************************KOMMENTOI***************************************

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.