IRC-Galleria

Flyga pappersflygplan. Torstai 07.06.2007 21:31

Tänk va härligt,de e sommarlov!! de ha snart pågått i en vecka och ja e redan uttråkad.. Ja konstarera att de e ganska svårt att tillfrädsställa mig.. Låt mig förklara..
När de va skola ännu så ville ja att de sku va sommarlov för att ja va UTTRÅKAD,orka med skolan.. Men nu när de e lov,ingen skola och allt de där,så e ja UTTRÅKAD,orka med ledigt.. Fast de e ju kul,men.. De e för.. Ja,bara för..

Eöm.. Ja har ingen hobby,min hobby e att deppa över att ja nt har nån hobby,men skaffar ja mig en så blir ja UTTRÅKAD efter typ 5 min så de e lite onödigt.. Min voffsi,Bubbä,borde fars till hundskola typ en gång i veckan,efter den andra gången där så va ja UTTRÅKAD och ha dissa hela skiten.. Men IQ mår bra och e lika dum som vanligt.. Okasterad e han oxo,damn.. Han e lite överkåt,men sådan matte,sådan hund.. (:

Men joo,ja vill ha nå att göra,och de sku kunna vara lite svalare att göra den saken.. Tur så e fläkten uppfunnen.. Försökte hitta uppfinnaren till fläkten,men ja gav upp,ja blev UTTRÅKAD!!! Men min point e att en fläkt e bra att ha.

Nu ska ja göra nå tråkit och bli UTTRÅKAD,dissa Emmmi och alla andra gökar och tänka å världens sötaste kille och gråta en skvätt..

Btw,ja göra VAD SOM HESLT!!! VAD SOM HELST!! Kom ihåg de,baby!!

Hei hei..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.