IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Still alive (barely)Maanantai 23.01.2012 00:19

Huoh, aika se vain kuluu ja armeijakin alkanut. Ei ole oikein internetin suloisessa maailmassa tullut liikuskeltua enää niin paljoa ja etenkin täällä. Aikani cosplayn ja conien parissa ei toki ole ohi vaikka olen ollut hissukseen jonkun aikaa, oikeastaan tälläkin hetkellä suunnittelen ensi kesälle erästä luentoakin^^ Katsotaan mitä sekin tuo mukanaan erilaisten/uusien seikkailujen lisäksi.

Aihetta luennostani en kerro, mutta suunnittelu on parhaillaan meneillään + pidän tutkivaa kyselyä, joka liittyy luentooni niin voitte siitä sitten päätellä mistä tulen pitämään. (laitan kyselyn tulemaan tämän postauksen jälkeen jos osaan enää käyttää tätä galtsuaXD)

Eipä mitään muuta tällä kertaa (ehkä pitäisi useammin kirjoittaa tännekin kuin kerran puolessa vuodessa :D)

Ciao!!!!

I've had enoughKeskiviikko 14.09.2011 01:41

Nyt riittää positiivisen ja iloisen persoonan esittäminen vaikkei asia oikeasti näin ole. Real life on potkinut persauksille niin pahasti ja ei tämä näytä paremmaksi muuttuvan.

Taidan painua yksinäisyyteen (kuten aina) ja jätän virtuaalimedian omaan hiljaisuuteensa hetkeksi.

Älkää siis ihmetelkö jos minusta ei kuulu mitään. Ciao.............

so sad :PKeskiviikko 07.09.2011 01:28

Olen sitä mieltä, että minun on parempi elää sinkkuna TOOSI pitkän aikaa vielä^^ ja syitäkään ei tarvitse montaa.

1. Asun niin korvessa, että matkustaminen tytön luokse olisi tuskaa ainaisen heikon rahatilanteen takia ja tytön löytäminen täältä korvesta ovat HYYVIN olemattomat.

2. Voi olla ilman huolen häivää, ettei kukaan kysele perääsi, kun ei ole kenellekään mielitietty.

3. Yksin eläminen on halvempaa :D

4. Voi keskittyä eläkkeen kerryttämiseen ennemmin (tirsk)

jnejnejnejnejnejne. It's okay to be free. Toisaalta traconin esityksen takia musta tuli virallisesti *homo*XXXXDDDD eipä ne tytöt enää perässä juokse.

okei vitsi vitsillä, mutta turha postaus taas tännekin välillä, ciao!!!

It's ready. Donät laugh at me :(Lauantai 13.08.2011 02:23

Eka postaus blogissa on valmis ja kyllä mainostan sitä täälläXD

Älkää naurako aloittelijan blogille vaan antakaa mieluummin kommenttia miten parannella sitä, sillä tuo ulkonäkö ei tule olemaan lopullinen :).

Laitan tämän linkin tähän ja menen nurkkaan vajoamaan häpeään............:(

http://excitermomentum.blogspot.com

Haters gonna hatePerjantai 12.08.2011 18:02

Do dih vihdoinkin olen saanut tarpeeksi inspistä ja rohkeutta aloittaa pitämään cosplayblogia. Ei mitään uutta ja mullistavaa tarjolla, vaan omia mietteitä harrastuksesta, skenestä ja omasta (paskasta eikuXD) cossauksesta jne.

Ja ei saa nauraa sitten blogin ulkonäölle :P harjoitus tekee mestarin vai?^^

School over for me...... NO WAY!!! :DMaanantai 08.08.2011 22:52

Kesä loppuu ja ihmiset palailevat koulun penkille kärsimään peppunsa rakkuloille. Opiskelun aikaan sitä yleensä loppukesästä aina toivoi, että pääsisipä jo takaisin kouluun, kun ei jaksa aina olla vain toimettomana kesäpäivinä. Sama vaiva on itsellä nyt, vaikka opiskeluni loppui keväällä.

Outoa että minä KAIPAAN opiskelua nyt kun se on ohi. Ammattikoulu ja kalatalouden perustutkinnon opiskelu oli elämäni parasta aikaa ja nyt se on ohi.... JA PASKANMARJAT!!! :D

Lähdenkin tästä pariksi päiväksi takaisin ensi viikosta vanhalle koululle katsomaan vanhoja sekä uusia pentuja, jotta voisi vähän näyttää mallia :) odotan innolla, että pääsee edes vähäksi aikaa vanhoja hommia tekemään tuttuihin paikkoihin^^ Kalakoulu here I come (again)!!!!!

Ja kuten amislaiselta voi odottaa niin tuli aika paljon autoiltua ja riehuttua musiikin tahtiin :3 vanhojen aikojen kunniaksi kipale mitä tuli aikoinaan kuunneltua :)

Mr. LonelyPerjantai 05.08.2011 15:59

The feeling when you're all alone and don't see anyone.

Miksi pitää elämän olla niin vaikeaa, että asuu kaikesta kaukana eikä näe edes ystäviään kuin keskimäärin kerran kuukaudessa.

Oh the Angst >__<!!!! Odotan sitä vapautta milloin pääsee omaan kämppään ja elämään omilla ehdoilla, eikä porukat määrää mitenkään menoistasi.

Sorry turha postaus.......
Itse kun en paljoa omista cossiprojekteistani puhu/levittele muualle niin listaanpa tässä jokusen puvun, jotka tulen tekemään jossain vaiheessa tai muuten vain haaveilen :D

Final Fantasy X-2 Gippal: Pitempään ollut mietinnässä, mutta vasta kun mulla on Auron-cossin jälkeen tullut enemmän kokemusta panssarien/yksityiskohtien teossa niin olen viime aikoina enemmän tätä alkanut unelmoimaan :)

MTS2_adore184_629607_gip1.jpg

Eternal Sonata Allegretto: RAKASTAN TÄTÄ PELIÄ!!!! Vähän aikaa sitten cosplay-toveri kertoi tekevänsä tyttöystävänsä kanssa Eternal Sonata-paricossin niin sain heiltä inspiraation tähän hahmoon. AAH HALUAA TEHDÄ TÄÄN!!!

436223-character_allegretto_super.jpg

Digimon Adventure Myotismon: Lapsuuteni unelmadigimon :3 Rakastin tätä hahmoa/pukua vähän liiankin voimakkaasti ja nyt on cossauksen ansiosta se tullut haamuilemaan päähän.....

Myotismon4qy.gif

Salacossi 2012: ???????? Mikä se onkaan, sen tulette tietämään sitten myöhemmin :) Ehkä loppuvuodesta uskallan enemmän kertoa tästä, mutta tässä vaiheessa en kerro siitä enempää ;D

Summer continues!!!Tiistai 21.06.2011 18:21

Kesä alkoikin hyvin conien osalta desufiilistelyillä ja siitä on hyvä jatkaa muihin tapahtumiin. Ensin kawacon, sitten nekocon, sitten animecon jne. AARGH tässähän pääsee maailmaa kiertämään :P

Kawaan ja Nekoon on cossikisa-ilmoittautuminen tiedossa myös.

Kesällä on liikaa aikaa, kun ei ole niin paljoa tekemistäkään, joten mikä olisikaan kivempi tapa kuluttaa aikaa kuin miettiä/suunnitella uusia cossiprojekteja ;D

Weiss-cossi valmistuu animeconiin mennessä, mutta peruukkikokemattomuuteni takia en sitä sinne laita kuin vasta traconiin.

Sitten on eräs *salacossi* josta vai harvat ja valitut tietävät tässä vaiheessa ja toivon etteivät kerro sitä muille missään tapauksessa.

Sellaista kirjoitussaishea saitten tällä kertaa, till next time!!!

School's out!!!Keskiviikko 01.06.2011 17:28

Paperit kourassa, rahaa takataskussa ja hyvä fiilis, mitä sitä enempää voisi toivoa :D!

What's that sound? IT'S THE SOUND OF FREEDOM!!!

« Uudemmat -