IRC-Galleria

Cinderella^_^

Cinderella^_^

Pienen tytön onnellinen äiti<3

Rakenneultra! <3Keskiviikko 25.03.2009 16:59

Tänään siis oli aika 12.30 Jorvin äippä-polille rakenneultraan ja mä nukuin viime yön tosi katkonaisesti kun mua jännitti ihan hirveesti. Sitten siinä 12.25 meidät kutsui samaan huoneeseen missä viimeksikin muute ultrattiin sellainen erittäis herttainen rouvashenkilö mikä oli itseasiassa Panun kummitädin työkaveri. :)
Heti alussa esitettiin toive että saataisi muutama kuva ja sukupuoli olisi kanssa kiva tietää. "no tiiraillaanpa sitten sinne jalkojen väliin vähän tarkemmin" vastasin kätilö hymyillen.

Siihen vaa masu paljaaksi ja selälleen makaamaan ja sanoinkin että se vauva on tosi alhaalla yleensä että sieltä sen löytää parhaiten, ainakin potkujen perusteella. Ja alhaallahan se oli kauniisti pääalaspäin niinkun asiaan kuuluikin." HYVÄ! PYSYISIKIN NIIN" hihkasin siinä. Siinä Sitten selitti kätilö kiltisti missä on mikäkin ja vauvapa imi peukkua ja näytti peukkua meille mistä saatiin kuvakin napsastua. NENÄ EI NÄHTY Kun vauva oli koko aajn pää toiseen suuntaan ja sit oli nyrkki nenän edessä. Eipä siis osata sanoa onko isin vai äidin nenä.

Sitten tuli se hetki kun kätilö sanoi että "siinäpä sitä sukupuolta sitten olisi" vauva ku oli jalat nätissi levällään ja sitten katsottii toisestakin kulmasta. Vahvisti vaan kätilön mielipidettä asiasta. "kumpaakos teillä oli mielessä että voisi olla" Kysy kätilö. PAnu sano että "Poikahan sieltä varmaan tulee ku tyttö olis aika harvinaislaatuinen vaikka mahtava juttu tietysti."
Mun pulssi hakkas varmaan 200 kun olin niin jännittyny siitä että kohta saataisi tietää ja sitten se kätilö puhkas jännityksen kuplan ja sanoi "Kyllä se kuule siltä näyttää että te saatte esikois TYTÖN"
Multa pääs itkunaurut. Olin just sanonu että "vähänkö olisi hassua että olis tyttö ku niin varma oon pojasta ollut". :D NÄinpä! Katsottiin useemmasta kulmasta ja kätilökin sanoi että jos poika olisi niin pitäis kyllä jotai "extraa" näkyä :D Saatii läjäpäin kuvia ja multa pääsiitku onnesta että onkin PRINSESSA! PAnu sano vaan hölmistyneenä "pikkuveli kyllä sit pitää saada seuraavaksi" :D Taisi se olla Panuki vähän ihmeissään.

<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.