IRC-Galleria

Clysma

Clysma

Umpikiero savolaenen

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.11.2007 16:04

Tehtävänanto:
-Paljastan 5 omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Aina kun olen ajatuksissani, pureskelen paitoja + paitojen naruja, hiuksiani ja lähes kaikkee mitä nyt suuhun pystyy ja kannattaa työntää enkä ite sitä välttämättä tajuakkaan.

2. Rupattelen Kutvoselle (kissa) aika paljon ja aina ennenkun lähen kotoo on pakollista sanoo sille "Heippa ja oohhan kiltisti!".. ja kun tuun kotiin vaikkapa vähän myöhemmin mitä yleensä niin on pakko puolustella: "Sori mut vähä venähti reissu mutkun löysinkin itteni sieltä ja sieltä ja en saanu heti kyytiä blabla" .. en tiiä mistä tapa juontaa juurensa :D

3. Minulla on hyvin valikoiva kuulo, kuulen tasan sen mitä haluan kuulla sekä osaan täydellisesti "korvasta sisään, korvasta ulos"-menetelmän ja silti kaikki luulee aina että kuuntelen oikein tarkkaavaisesti.

4. Olen luonteeltani lähes epänaisellisuuden perikuva...

5. Minun mielestä tämä on ihan normaalia, mut kaikki on aina ihmetelly ja pitäny ihan outona sitä että työnnän pizzaan aina ketsuppia..oon saanu jo pari ihmistä käännytettyä tähän jaloon taitoon :D


HAASTAN
kaikki jotka tämän tekstin jaksoivat kiltisti lukea loppuun, hähää! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.