IRC-Galleria

Corsected

Corsected

Just rise above this. Kill them with your kindness, ignorance is blindness. They're the ones that stand to lose.

[Ei aihetta]Maanantai 15.11.2010 16:52

Day One: 10 things you want to say to ten different people right now.
Day Two: 9 things about yourself.
Day Three: 8 ways to win your heart.
Day Four: 7 things that cross your mind a lot.
Day Five: 6 things that you're afraid of.
Day Six: 5 people who mean a lot.
Day Seven: 4 turn offs.
Day Eight: 3 turn ons.
Day Nine: 2 smileys that describe your life right now.
Day Ten: 1 confession.

1. Kiitos kaikesta ihanasta tuesta jota oot antanu (: Sun kaa on aina kiva jutella :3 Ja toivottavasti oikeesti päästään jossain pälissä tapaamaan :D
2. Kiitti näistä 8 vuodesta jotka ollaan tunnettu toivottavasti ollaan ystäviä ikuisesti^^
3. Susta on tullu kauhee lissu yms. mut silti haluisin olla kaveris viel mut ilmeisesti sulla ei oo aikaa mulle.. Vaikka ollaan melki 8 vuotta tunnettu..
4. Tykkään susta, oon tykänny jo pitkään, mutta ollaan niin eri maailmoissa että et tuu ikinä huomioimaan mua.. Mut hei palaa maan pinnalle. Olit kivempi ennen.
5. Oot oikeesti mukava mut jos et ois sen yhen kaa nii paljo nii sun kaa ois kivempi olla..
6. Oot superhyper ihana ihminen, toivon että sun kaltasias olis enemmän ja meijän pitää hei nähä joku päivä oikeesti! :D
7. Oot ainut jätkä jolle juttelen paljon ja annat hyvän kuvan jätkistä, olispa kaikki jätkät sun kaltasia! Alkaisin sun kaa jos et ois liian vanha ja asuis niin kaukan (:
8. Vittu, sulla ei oo mitään varaa sanoo, että olisin kusipäisempi tai tyhmempi! Itelläs on vaa saatana kusi noussu päähä ku oot muka niin vanha ja viisas. Vittu sulla oikeesti oo mitään oikeutta sanoo tollasta jumalauta! Saatanan itsekäs paska oot!
9. Sinä, vitun kusipää, itsekäs paska! Saatana sulla mitään oikeutta pilata toisten elämää! Varmaan ois sustaki kivaa jos sun vaatteita ja kaikkee muuta haukuttais joka päivä. Ja saatana ite varmasti tykkäisit jos sut jätettäis porukan ulkopuolelle ja susta puhuttais paskaa selän takana. Vittu tuun vihaan sua AINA ja ampuisin sut ihan varmana jos siitä ei joutuis vankilaan saatana. Pilasit mun elämän saatanan paska!
10. Sä oot itsekäs ja kusipäinen paska joka luulee liikaa ittestään ja sun pitäis saada kokee surkeempaakin elämää. Maan pinnalle sieltä saatana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.