IRC-Galleria

Cowgirls

Cowgirls

Stalingrad Cowgirls

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 17:27

Jahas. Hei, Enni täällä hei . hei. Ois aika taas kirjoitella ja aikaa tässä on vielä ihan nätisti. Ehtii nukahtaa vielä päiväunet, ennenku lähemmä Hennan kanssa ajelemaan Rukalle päin. Riina tulee sinne Kemistä Släbäreitten kanssa ja tekniikan jannut tulevat ilmeisestikin ihan tuolta etelästä keikkabusen kää.

Nyt ois viimeinen vkloppu ennen keikkataukoa. Saas nähä. Jos ei soitteloisissa, niin lähiaikoina eräänä sunnuntaina luvassa ainakin jotain todella megasiistiupeeta heh heh heh. Tulee tekemään KIPIÄÄ ja Riinalla ainaki pelottaa.

Simerock'n'roll julkaisi vähän bändejä näin taas! Jee, ite ainaki aion lähteä katsastamaan tuon Alangon Ismon. Se on pitäny nähä jo tuhat vuotta, mutta jäänyt jotenkin. Iän puutteessa ja välimatkojen vuoksi... Nyt tulee korjattua sekin asia, aaah tätä autuutta. Ehkä tänä vuonna ei jouduta skippaamaan Hanoitakaan, joten sen haluisin nähä myös! Ja Pellen. Ja . Aalauta tietty ja. Näitähän löytyy. Ja lisää tulee. Hyvät juhlat tulossa, Stalingraadi tuo auringon täältä Venäjäisen puolelta tälle kesälle ku viime kesänä se jäi Sallaan.

Viikon päästä me mennään... Helsinkiin. Ja tiiättekö mitä me siellä tehään. Me oltiin viime kesänä siellä neljä viikkoa samassa paikkaa. Ja saatiin valmiiks levy. Nyt käydään vaan nopeasti pyörähtämässä, sillä meille on tarjoiltu spesiaalitilaisuus ja koitetaan nyt ottaa osaa siihen. Täytynee olla vielä suht hissuksiin näistäkin hommista, ku voihan olla että eihän myö osatakkaan soittaa. Diddiraidiai.

Tänään siis Rukalla ja huomenna Rovaniemellä. Ihan megasuperjeejuhlat luvassa! En tiiä onko siellä mitään uutta, mutta niinku eräs uskollinen Cavalryjannu sanoi, "11 keikkaa takana, eikä mikään oo ollu vielä täysin samanlainen. Aina sattuu jotain!" Ja jossei Lefaa päähän rumpukapulan takia ni vähintään mie rikon selkäni tai Henna hampaansa. Riinalla on kärsiny tähän asti vaan tassut, mutta rummuthan on kai lyömäsoitin ja millä sitä hakkais jos ei tassuilla ja päällä?

Joopa joo, lähen tästä vessaan ja sitte keitän kahvit eiku nukun ensin ja sitten kahvit ja sitte haen Hennan ja autossa soi tänään mm. seuraavat levyt:
Sahara Hotnights (se uusin en muista nimeee)
Apulanta (eikä vielä ole jnejne)
The Ark (se uusin en muista tätäkäään)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.