IRC-Galleria

EEEEIIiihh!!!Keskiviikko 15.02.2006 00:36

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen en valitse kuitenkaan seuraavaa viittä henkilöä jatkamaan haastettani....Tylsä kun oon, mutta muutakin mietittävää.

1. Hankittuani webcamin, joka kerta kun käytän sitä keskustelujen yhteydessä niin papan poliisikuva vilahtaa muutaman kerran ruutuun XD..hahaha..pappa on paras!

2. Tullessani kotiin jätän välioven auki siksi aikaa kunnes saan eteiseen valot päälle ja tarkistettua ettei kämppis vaani missään nurkan takana. Sama koskee vessaan mennessä kunnes saan valot päälle...olen siis lievästi vainoharhainen.

3. Dösään mennessä kun olen laittanut dösäkortin takaisin taskuun ja istunut alas, niin ainakin kahdesti tarkistan, että kortti on edelleen taskussa.

4. Aamulla lähtiessäni kouluun laitan huulirasvan oikeaan housun taskuun avainten kanssa vaikka en koko päivän aikana kertaakaan käyttäisi huulirasvaa...ilman tulee orpo olo...voi kyynel! XD

5. mennessäni minne vain..kyllä, mukanani on aina avainnippu jossa on pieni sveitsinlinkkuveitsiyhdistelmä, joka sisältää myös pienet kynsisakset...ihmiset huomio..Tomilla on aina sakset mukana, koska huolehtii ehkä liikaakin kynsiensä huolosta XD



Tämän haasteen olen saanut jo kolmesti...yritän ilmoitella haastajilleni tehneeni vihdoin ja viimein tämän :D...
Jatkossa kuitenkin hyvät ihmiset...haastakaa muita kun minua..tai no ainakin ottakaa selvää minkälainen kiire mulla on...en halua suututtaa ketään...kuitenkin jotkun on pultteja ottanu..no can do then!

Kiitos ja hyvää yötä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.