IRC-Galleria

PASKA VIIKONLOPPU!Maanantai 11.06.2007 03:08

Ja niinku otsikosta on havaittavissa ei ollu hirveen rentoutta viikonloppu.
La aamulla 5:50 lähtö alastarolle. 7:10 Alastarolla endurance racing kisoihin katsastukseen.
Katsottiin 23 autoa läpi ;).
10:00 katsastus loppu alettiin siirtymään muihin hommiin mä tankkauksen valvontaan.
Tähän asti päivä ollu ihan Ok!
Muutaman tunnin seisoskelun jälkeen alkaa nilkka vittuileen, ku pariviikko sitten siit meni nivelsiteet. No annetaan vaan mennä ja homman jatkua, sain lanssista jäädytys spraytä ku nilkka turpos jo ihan muodottomax. Loppu päivästä noin 18:00 Alkaa nilkka sattuun jo niin vitusti että..... Ja huomasin viel et ku arsaka oli paistanu koko päivän pilvettömältä taivaalta oli olkapäätkin palanut .
No päästiin mökille ja saunomaan yes ja lisää kylmää jalalle ja hiukan sisäisestikki sillä nyt kävely alkoi olemaan jo ihan vitun vaikeeta, tässä ekan kerran kävi mieles jumalauta mun pitäis ajaa huomenna kilpaa.
No tässä alko sit kauhee lämpimän ja kylmän vaihtelu niin kun meidän hoitohenkilö kunta käski. Jalka alkoi tuntuun vähän paremmalta no eikun nukkumaan etten rasittais sitä.

Ja saatan Su aamulla kun heräs ei sitten kävelystä tullut enää mitään ja jalka paksuna, nyt tosissaan kävi mieles et en muuten aja tänään kilpaa kun tossa kilpurissa on hiukan raskaampi kytkin kun sivariautossa, no eikun radalle ja kokeilu ei tullut mitään ja hoitohenkilötkin sanoi et olis oikeesti parempi jos jättäisit väliin ARVATKAAPA VITUTTAAKO??? Ei saatana ois tehny mielikään ajaa kun rakentanu autoa koko saatanan talven.
No onnex kyseessä on joukkue kilpailu niin sai edes muuporukka ajaa :) heh olin sitten huollossa ja seurailin kisaa linja-autossa koipi taivasta kohden läppäriltä aikoja seuraten.

Viikon lopun tulos, VITUTUS, KOIPI PASKANA, JA OLKAPÄÄT PALANUT, yes ja huomenna töihin SAATANA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.