IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Robinson testi tulosTiistai 23.12.2008 17:02

http://www.nelonen.fi/robinson_testi/testi.html

Robinson testin tulos

Ohhoh, mikä tapaus. Olet erinomaisen kehityskelpoinen Robinson! Terrierin sinnikkyytesi ja nokkela neuvokkuutesi ovat juuri niitä ominaisuuksia, joilla pärjäisit kisassa kuin eskimo ainakin. Kavereidesi top ten -listoillakin olet kärkisijoilla pyknisen ruumiinrakenteesi, erinomaisen tilannetajusi ja kaikin puolin oululaistyyppisten sosiaalisten taitojesi vuoksi. Niin kuin ystäväpiiristäsi voi päätellä, tulet toimeen ihan kreisienkin tyyppien kanssa. Sanalla sanoen olet erikoinen kaveri! Olet kätevä käsistäsi ja pystyt helposti nikkaroimaan mitä tahansa. Jo lapsena olit seikkailunhaluinen ja rakentelit päivät pääksytysten majoja ja lähes kelluvia lauttoja. Gastronomisena kosmonauttina olet valmis syömään matoja, käärmeitä, apinoita tai vaikka heinää. Nukut vaikka päälläsi seisoen ja vatsasi toimii kuin junan vessa. Sirkeänä energiapakkauksena olet tottunut olemaan likainen ja pitämään samoja vaatteita monta päivää, joten monimuotoiselle hygieniakäsityksellesi on käyttöä. Hiostava aurinko ja kuuma hiekka saavat mielikuvituksesi laukkaamaan - hiki haisee hyvältä! Alkoholi ja tupakka maistuvat sinulle kuin juhani palmulle, joten niistä luopuminen tekee sinut raivohulluksi. Seksin puute vaivaisi sinua koko ajan, mutta täysin häpeämättömänä kaverina keksisit mielikuvituksellisia tapoja purkaa paineita. Pärjäisit autiolla saarella kuin Kimi ratissa, joten ei kun kohti uusia seikkailuita!

RyyppykaverilaskuriTiistai 07.08.2007 17:51

Kaverin kanssa iltaa viettämään tämä guru kertoo kannattaako jäädä kotiin vai lähteä baanalle kun aannat lähtiöiden nimet. :)

http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

Kyl nyt koettelee!!!Sunnuntai 29.07.2007 23:47

Jos motopark meni miten meni ja Kemoraassa sentään nähtiin maalilippu ja korjattiin viikko vehkeitä , perjantaina oltiin testaamassa autoa alastarolla ja kaikki toimi OK!

Jumalauta kun tuli sunnuntai ja piti ajaa kilpaa kaikki toimi hienosti noin 40 min sit se taas alko auto ei käynyt kun mac 4000 rpm ja senkin tuskasesti. Hetken jäähdyttyä taas kaikki toimi ok muutaman kierroksen ja taas ongelma tuli takaisin SAATANA, sit oli viel josain kohtaa ajanottolaitekkin menny paskaks kun ei saatu ollenkaan kierrosaikoja no keskeytys siitä tuli sintin kun autossa ei kerran ollut teho niin paskaaks siel radalla ihmetellään.

No tietääpä taas mitä tekee maanantaina kun tiistaina on taas alastarolla kerhojen väliset kilpailut. Nyt lähtee puola ja tulpanjohdot vaihtoon josko se auttais tähän ongelmaan.

Taas oltu tallilla!Torstai 26.07.2007 01:27

Tänään evokki sai sitten sen HKS:n SLDn enää ei 180 rajoitus häiritse ny menee loppuun asti. :)
Vielä kun sais ne puslat ja alusta satsin niin sit siinä se, tarvii kyl varmaan hiukan rajoittaa kun ostettiin tänään sit se "omakoti" Liedosta. No ainakin matka alastarolle lyheni ihan sikana ainakin 30 km.

KaverilistaKeskiviikko 25.07.2007 01:06

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi


******************************************

Evon päivitystäKeskiviikko 25.07.2007 00:52

No niin nyt on taas siviili kulkinettakin päivitetty! :)
Asennettu Greddyn turbo timer.
Vielä asentamatta hks:n Speed limit defender kun en osaa tuota japania ja en oo löytänyt mistään lontoon kielistä manuaalia.

Kisa kooste kemorasta ja mesen korjaustaKeskiviikko 25.07.2007 00:49

No niin oltiin sitten vetelissä Kemoran radalla ajamassa 24h kilpaa. Kilvanajo kyllä loppui lyhyeen jo 4-5 tunnin ajon jälkeen kytkin alkoi luistamaan täyskaasulla vitosella. 10 tunnin ajon jälkeen ei enää vitosta voinut edes pistää päälle ja nelonen luisti täyskaasulla. Joten ajettiin sitten jo tosi säästöliekillä.

Sitten joskus 4 aikaan aamusta takarenkaan pultit petti ja rengas läx sen siliän tien ja mä olin tarissa.
On muuten eri vänkä tunne kun oot kääntymässä oikealle suht jyrkässä kurvissa ja rengas lähtee irti ja auto kääntyy 180 astetta vasempaan ja näet omasta autosta irronneen renkaan.
Eihän siinä voinut kuuta tehdä kun ohjata auton hiekoille pois muiden edestä, kiitos sen ettei autoissa saa olla lukkoa, muuten olisi päässyt vielä varikolle :).
No ei muuta kun tarkistus ettei enempää mennyt rikki ja auto (kuntoon) ja takaisin radalle.

Loppu kilpailu sitten menikin siinä vaan ajellessa ja ruutulippu nähtiin eikä oltu edes viimeinen liikkuva auto.
Ensi vuonna sitten taas uusiksi :)


Nyt on vaihdelaatikko otettu irti ja laitettu jo paikoilleenkin.
Oli sitten kytkimen työsylinterin kumit mennyt rikki ja ruiski sieltä kytkin nestettä kytkimelle mikä aiheutti sen luistamisen, asia on nyt korjattu samoiten kun renkaan itroamisesta aiheutuneet materiaaliset vahingot niinkuin takapuskurin ja levikkeen irtoaminen.
Eikun ensi viikonloppuna Alastarolle sunnuntaina kun siellä on taas 6 tunnin kilpailu.

Evo päivitystä!Torstai 19.07.2007 02:43

Tänään evo sai lahjaksi Turbosmartin sigle stage paineen säätimen ja kokeiltiin 1.3 paineilla :)
tuntu muuten toimivan ok mut tiputin varmuuden vuoksi 1.0:an ettei vaan mene laihalle.

Ensi viikolla dynoon ja seoksien tarkistus :)

PASKA VIIKONLOPPU!Maanantai 11.06.2007 03:08

Ja niinku otsikosta on havaittavissa ei ollu hirveen rentoutta viikonloppu.
La aamulla 5:50 lähtö alastarolle. 7:10 Alastarolla endurance racing kisoihin katsastukseen.
Katsottiin 23 autoa läpi ;).
10:00 katsastus loppu alettiin siirtymään muihin hommiin mä tankkauksen valvontaan.
Tähän asti päivä ollu ihan Ok!
Muutaman tunnin seisoskelun jälkeen alkaa nilkka vittuileen, ku pariviikko sitten siit meni nivelsiteet. No annetaan vaan mennä ja homman jatkua, sain lanssista jäädytys spraytä ku nilkka turpos jo ihan muodottomax. Loppu päivästä noin 18:00 Alkaa nilkka sattuun jo niin vitusti että..... Ja huomasin viel et ku arsaka oli paistanu koko päivän pilvettömältä taivaalta oli olkapäätkin palanut .
No päästiin mökille ja saunomaan yes ja lisää kylmää jalalle ja hiukan sisäisestikki sillä nyt kävely alkoi olemaan jo ihan vitun vaikeeta, tässä ekan kerran kävi mieles jumalauta mun pitäis ajaa huomenna kilpaa.
No tässä alko sit kauhee lämpimän ja kylmän vaihtelu niin kun meidän hoitohenkilö kunta käski. Jalka alkoi tuntuun vähän paremmalta no eikun nukkumaan etten rasittais sitä.

Ja saatan Su aamulla kun heräs ei sitten kävelystä tullut enää mitään ja jalka paksuna, nyt tosissaan kävi mieles et en muuten aja tänään kilpaa kun tossa kilpurissa on hiukan raskaampi kytkin kun sivariautossa, no eikun radalle ja kokeilu ei tullut mitään ja hoitohenkilötkin sanoi et olis oikeesti parempi jos jättäisit väliin ARVATKAAPA VITUTTAAKO??? Ei saatana ois tehny mielikään ajaa kun rakentanu autoa koko saatanan talven.
No onnex kyseessä on joukkue kilpailu niin sai edes muuporukka ajaa :) heh olin sitten huollossa ja seurailin kisaa linja-autossa koipi taivasta kohden läppäriltä aikoja seuraten.

Viikon lopun tulos, VITUTUS, KOIPI PASKANA, JA OLKAPÄÄT PALANUT, yes ja huomenna töihin SAATANA!

Tallilla koko päivä.Sunnuntai 03.06.2007 00:37

Ja tänään evo sai audio päivityksen osan yksi. Taakse rainbow kaksitie erillissarja, sekä eteen fusionin kolmitie erillissarja. Parannus alkuperäisiin huomattava.
Ja budjettiluokan kaiuttimiksi ihan kivasti soivat.
Suraavaksi subbi ja vahvistin sillä nyt noita ohjaa vain jvc:n cd soitin.
Tuonkin tulevaisuudessa korvaa dvd soitin ja kattoon tulee perheen "pienempiä" varten joku näyttö.

Eikä tarvinnut tavaroita edes kaukaa hakea vaan salosta salon audiotarvikkeesta.
« Uudemmat -