IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 19:53

Öörgh.

Koeviikko ohitse, isänpäivät puoliksi juhulittu.. perjantai Janniinuskan kanssa (<3) ja lauvantai koomaten ja elokuvaa vahatessa tutun homoporukan kanssa. 8) Nyt voi keskittyä taas vähä omiin juttuihin enemmän.. Huomenna töihin \o/ Voisi aloittaa tuosta KonanKarin-ficistä, joka unohtu täysin koko koeviikon takia. .__.

Muuten piirtääsin, muttaaahh skanneeeriiiiii.. haluun uuden. Ja haluun piirtopöydän. 8D Taas kamala kasa piirrustuksia jotka pitääs saaha skannattua.. nuo vaan kasaantuu.

Unohin isänpäivän (jei!). Lauantaina ku issee vei minuu kallelle, tuli radiosta joku juttu missä joku isä soitti ja kerto millanen isänpäivä sillä on tulos.

Iski sellane jäätävä hiljasuus ku tajusin että voi ristus se on jo huomenna :''D Aamuyöstä kauhees painees sitte vaan korttia väsäämään. ^^; FAILURE.

Outo juttu että muistan eilisestä ainostaan kaikki huonot asiat. Ja nyt taas pitää Mikon näkemiseenki odottaa viikon.. Yay nähää kerran viikos, hemmetin hienoo :''D

Tahtoosin pelaa FinalFantasy kymppii yhtäkkii. Jotenki.. en tiiä, ku ajattelenki sitä pelii ja sitä loppuu ja niitä kaikkii ihanii kohtauksii niin alkaa itkettää :'D

Luin justiin Kingdom Hearts II:sen ekan osan. Ostanu sen viikko sitte :'D oon nopea lukemaan.

Vois alottaa kattoo jotai animee. Vaikka tierän että mullon jo aika monta sarjaa kesken, mutta siis.. jotain sulosta, jotai romanssihöttöä. Aaw.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.