IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.05.2011 14:45

Mm tämäkin päivä taitaa mennä cossien pikkuhiljaa valmistumisen kanssa. Korujen näpräämistä yms. Kun nyt jotenkin heräis tähän päivään. En oo nukkunu sitten aamu seitsemän mutta oon ihan jumissa vieläkin XDD taidan tarvita kahvia.

Iskä voi kai vähän paremmin, se vaan makoilee ja on aika hiljainen.. Murehtii ku sillä ei oo mitään lahjaa antaa. Niinkun se ny olis jotenki tärkeää tässä vaiheessa D:: Ei. Iskä on hömppä.

Eilen tuli todistettua myös oikein olan takaa kännissä, kortitta ajamisen ja mopoauton, sekä liikamatkustajamäärän huonon yhtälön. Siinä joskus kymmenen aikoihin poikakaverin luona istuttiin iltaa kuten tavallista. Ikkuna siinä kivasti auki ja sit kuuluu ihan hirvee tööttäys. Katsotaan seuraavana ikkunasta, että kuka helevetti sielä ryskää, niin kuullaan helekutinmoinen rysäys, toinen, kolmas ja mopoauto pyörii katon kautta ympäri ja on ihan säpäleinä.

Minä Nakki ja Kalle oltiin kolmistaan melkeinpä ensimmäisiä paikalla. Vaikka tapaus sattui melkeinpä Kallen kodin ikkunan alla, kaksi tyyppiä oli jo ehtiny karata, kuski ja apukuskin paikalla istuja. Kuuli vain sitten kahdelta muulta (mopoautossa oli siis ängettynä neljä ihmistä, yksi vielä 20-vuotias iso ihramöhkäle..), että apukuski oli lähtenyt kävelemään kotiin pää verellä ja tyttöystävä, joka siis ajoi autoa, lähtenyt mukaan. Kaikki pikkuautossa olleet oli kännis ku käki, tais vähä päristä.. (TIISTAIPÄIVÄNÄ? Yläasteikäset haloo.)

Kuskilla ei ollu edes mopokorttia. Mopoauto ei ollut edes kenenkään kyydissä olevan oma, vaan se oli viety luvatta. Siinä olikin sitten jännää kerrakseen eiliselle, kun paloautot ja ambulanssit sekä myös poliisit pääsi paikalle (oli ilmeisesti viimeisillä mainittuna pitkä ruokatauko kun kesti yli tunnin saapua paikalle...) Että joo, tyhmä voi ihmismieli olla.

Niin että päriseekö? =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.