IRC-Galleria

Crunsh

Crunsh

ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ̄◇ ̄)┘

O.O T_________TSunnuntai 31.01.2010 21:33

Näin viime yönä unta Aoista.

Meillä oli jotain juhlia jossain mun kavereiden sekä the GazettE:n jäseniä kanssa kaikki olivat ihan tavallista pirteämpi kaikki meni miten pitäiski... paitsi Aoi. Aoi ei ole sanonut mitään… mulle, ei ees moi. Muille hän puhui, mut mulle ei.

Ei hänellä ole pakko sanoa tai puhua mulle, mut mua vähä niinku ihmetyttää ja menin kysymään siltä, oks kaikki hyvi tai jotain.

Se ei vastanut ja mä peräännyin.
Myöhemmin ku olimme lähössä kotiin se sanoi, et olenko tyhmä vai esitänkö tyhmää ku en muistanut, että Aoi suuttuu mulle.
Olin hieman niiku häh ja jouduin sitten vähä niiku senheräämään unesta.

On se ihan kivaa nähä unta the Gazetesta, mut ei ihan tuollaista olen toivonut.
Sit mä mietin koko päivä, et miks se mulle suuttuu ja siin unes kertoo, et se oli suuttunut mulle jo noin kaks viikkoa sitten ja uni tuntuu jotenkin niiiiin aidolta ainahan ne tuntuu.

Illallla menin vessaan ja olin siellä varmaan puolitunti istuskelemasa ja tajusin, et HERRA JUMALA AOIN SYNTTÄRI HÄN MENI JO MEIKEIN KAKS VIIKKOA SITTEN!"" ;____________;

Mä olen niin pahoillani kultamussukka!!! Unohdin kokonaan ja olen todella todella pahoilaniiiiiiiii!!! Mä haluan korjata sen jotenkin, mut en tieä yhtään miten!!!! ;________________;
SOOOORIII!!!



HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄÄÄ!!! <3 LOVE U~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.