IRC-Galleria

Cunning^

Cunning^

the world's greatest

Lauantai tuo riemun ja ilon tuoja.Lauantai 01.11.2008 23:37

Herään aamulla noin klo.9.00 käyn suihkussa, puen päälleni ja lähden meidän Nuorisovaltuustomme järjestämään ideafoorumiin. Foorum pidetään rantahotelli Waltikassa ja mukana on nuorisovaltuustoja lähikunnista. Ohjelmassa on ohjattua ja vapaata keskustelua, sekä jutustelua ja kevyttä hämmennystä. Tästä ilta jatkuisi nuorisokeskuksella Marrasrockin parissa. On hauskaa ja samalla mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu kun oikeasti monta idearikasta päätä lyö ideansa pöydälle ja kokoaa niistä fiksuja ajatuksia,ehdotuksia ja kaikenmakuisia suunnitelmia.
No itse ideafoorum alkaa kääntymään jo loppusuoralle, kun Samun ( CBK89 )puhelin soi. Soittaja on erään Tamperelaisbändin basisti, joka ilmoittaa että he eivät pääse esiintymään tämäniltaiselle keikalle. Alamme miettimään nopeasti mitä tehdä. Tapahtuma alkaisi parin tunnin kuluttua ja ideat ovat vähissä. Yhtäkkiä nuorisotoimen johtajamme Anne ehdottaa: ''Eikös Nuva bändi vois heittää keikan?!'' -- ''TÄH?!'' A: '' Niin, vetäisitte vaikka kenraaliharjoituksen sitä ensi viikon Pakkahuoneen keikkaa ajatellen.'' ...
Pari tuntia myöhemmin Nuva bändi on backstagella, ideoi viimehetken kikkoja ja suunnittelee settilistan valmiiksi. Kello on 18.40 Two Much on juuri lopettanut oman osuutensa. Kiipeämme lavalle, kasaamme soittimet ja itsemme. Vilkaisen vielä Adaa, Samuelia, Tuomasta ja viimeisenä rumpali Eeroa. Hän nyökkää, lyö tahdin ja keikka on valmis alkamaan.

Noin 30-40 min. myöhemmin
Viimeisenä vedetty Sunshine Reggae on juuri päättynyt. Ihmiset tanssivat edelleen. Hassua. Hymyilyttää. Olipas hauska keikka. Onpas jännä elämä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.