IRC-Galleria

D-wa

D-wa

I Will Fight, I Will Survive, I Will Never Give Up!!!

Suomi - Ruotsi, 4 - 0Maanantai 19.05.2008 13:31

Lauantaina meni emma sylikummille hoitoon ja tämä äippä läksi katsastamaan vähä yöelämää! Ei mitenkään erikoinen ilta, suomen peli tietty tuli ja saivat mitalin (ruotsi jäi ilman, haahaa). Ilta meni oikeestaan baaritiskillä istuen tai jutellen emman isän serkun kanssa joka pyöritteli dj kopissa levyjä.

Muutaman lasillisen join, mutta oikeestaan kaikki kihahti päähän vasta kun menin kotia! Söin ja menin nukkumaan ja aamulla oli ihan ookoo olo, ei rapulaa, vähän vaan höntti olo.
En osannut pitkään nukkua, kun on emman kanssa tottunut nousemaan aikasin..

Puolenpäivän maissa menin emmaa hakemaan ja heti oli typykkä saatava syllin kun päikkäreiltä heräsi, olikova ikävä pientä, mutta oli kiva kun ei tarvinnut huolehtia että pärjääköhän se nyt siellä hoidossa ja vallan hyvin olikin mennyt kaikki!:)

Tultiin iltapäivällä kotia ja huomasin kyllä että oli emma saanut viihtyä aikalailla sylissä ja keskipisteenä kummilla ollessaan; kotona kun ois saman pitänyt jatkua, aina kun laitto likan lattialle tai sitteriin ni alko komennus! Mutta kyllä se siitä.

Yhteenveto:
Pääsi pitkästä aikaa maistamaan ja katsastamaan vähä yöelämää ja ihmisiä, mutta ei ollu mitenkään niin merkittävä ilta että pitäis heti päästä uudelleen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.