IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?

Yksi tylsä aamupäiväTiistai 01.07.2008 17:51

Niin! Tylsinä aamupäivinä on aina kiva repiä huumoria demin foorumin keskusteluista, joissa puidaan elämän suuria ongelmia kuten ''Oon 160cm pitkä ja painan 15 kiloo! Oonx läski?'' tai ''Istuin isäni kanssa samoilla saunan lauteilla! Oonx raskaana?''
Haastan nuo vielä oikeuteen ja pistän maksamaan korvauksia kivusta ja särystä. Kyllä se nimittäin ottaa kipeää, kun putoilet tuolilta ja meinaat kuolla nauruun joka kerta kun avaat topicin tuolla foorumilla. Myös oikeinkirjoituksesta on hyvä repiä huumoria tuolla, olenhan KIELI OPPI POLISI. Yhdyssanojen hallinta, välimerkkien käyttö ja tiettyjen sanojen, kuten aggressivinen, oikeat kirjoitusasut ovat vähän hakusessa.
Sadomasokistien määrä tuolla foorumilla on myös aivan käsittämätön ainakin kymmenien ''Stam1nan Erilaisen Rakkauden Todistajassa on ihanat sanat''-viestien perusteella. Toinen vaihtoehto on tietty se, että kukaan ei ole kertonut niille, että edellämainittu biisi kertoo sadomasokismista... Veikkaan jälkimmäistä... Eiväthän ne osaa edes varmaan kirjoittaa noin vaikeaa sanaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.