IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?

Pelasin Jurassic Park-peliäLauantai 15.11.2008 03:23

Miten tommosta ripulia on voitu ylipäätään päästää markkinoille? Oliko laadunvalvonta tosiaan noin paskaa silloin Playstation 1:n kulta-aikoina? Jos mä pelaan Jurassic Parkiin pohjautuvaa peliä, odotan että siinä saa heti alkuun pelata jollain valtavalla ihmissyöjähirviöllä tai edes jollain hepulla, joka tappaa niitä. Joku vitun nero siellä markkinointipuolella kuitenkin keksi, että pistetään siihen alkuun pelattavaksi vitun mahdottomia kenttiä, joissa saa pelata vain jollain avuttomalla vihreällä pikkudinosauruksella.

Turvaudutaan siis huijaamiseen... Koodilla siirrymme ohjaamaan ihmishahmoa. Sillä on ase. Lupaavaa. Siihen se sitten jääkin... Onnistuinpa nimittäin tappamaan hahmoni jo ensimmäisten tippukivimuodostelmien kohdalla. On hienoa, että pelkästään kiven reunaan koskeminen aiheuttaa massiiviset vauriot. Ei muuta kun hermokaasukranaatti naamaan ja uusi koodi kehiin.

Tyrannosaurus Rex... ASIAA! Paitsi että ei... En käsitä. Kolmas vihollinen onnistuu tappamaan mut joka kerta. Ei onnistu. Uutta koodia...

Velociraptor. Taitaa muuten olla ainoa hahmo, jolla pelaaminen on niin nautittavaa kuin näin paskasti tehdyssä pelissä ylipäätään vaan voi olla. Tällä hahmolla kontrollit nimittäin toimii edes vähän sinne päin ja extrahuumoriahan koko hommaan tuo se, että viholliset (ihmisiä) ovat poikkeuksetta mustia! Ehkä yksi piilorasistisimmista ratkaisuista ikinä.

Viimeisenä ja turhimpana on syöttinä pelaaminen... Yritetään houkutella T-Rex jonnekin... En tiedä mihin, koska selvisin tasan 5,6 sekuntia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.