IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.02.2009 15:04

Ollu sika kiva viikko :)

Maanantai: Oltiin Majella, minä, jenna, shiinu, bobi, roni, niko, kimi ja maje :) Juotii ja sekoiltii ja tansittii :P Sit mentii taksilla kotiin (:

Tiistai: ei mtn erikoista.. :)

Keskiviikko: Lokki ja Harri ja Shiinu oli meillä dokaamas.. huoh mikä jätkä! -.- :D Mut oli silti hauskaa. :)

Torstai: Oltii kampissa (mä, jenna, shiinu, Maje, Roni ja bobi) tyhjennettii toi karkkiautomaatti :P ja lopuks meil oli 5 pussii täynnä karkkkia (: Sit mentii Majelle yöks. Herättii 8 ja mentii kotiin koska mulla oli sossu, mihin en kuitenkaan menny :s

Perjantai: tultii siis kotiin 9 aikaa aamulla :D ja sit syötii ja laitettii kaikki karkit karkkikaappii (: ja sit mentii nukkumaan.. herättii tos 1 aikaa.. ja syötii TAAS :D ja sit mentii kamppii ku tomin piti tulla 3-4 aikaa sinne :) sit hengattii minä, shiinu jenna bobi ja roni siel :D tomi tuli vast 6 aikaa -.- sit mentii yhtee kahvilaa istuu sinne tuli kans jukka :D ja sen muija :)
sit me mentii shiinun kaa majelle, jenna ja tomi lähtivät tomilla käymää. ja tomi tuli sit myöhemmi majelle :D vittu et olin kännissä :D ja säädin vähän kivasti :D ja sit loppujen lopuks sammuin :D

Lauantai: Tulin majelt suoraa tänne mutsille.. sit illemmalla mentii systerin kaa leffaa :)) ja sen jälkee mentii tomille vähäks aikaa.. ja sit tultii takas tänne mutsille.. :)

sunnuntai: TÄNÄÄ ASUNTONÄYTTELYYN jennan kanssa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.