IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Faster Than LightTorstai 03.01.2013 18:07

Hotline Miami on vienyt joitain iltapäiviä huomaamatta mukanaan. Siitäkin on vielä hitusen pelaamatta, mutta nyt löytyi toinen vähintäänkin yhtä koukuttava pikkupeli kilpailemaan kaikesta vapaa-ajasta: FTL

Vaikka monet pelikerrat ovatkin päättyneet melko tylsään kuolemaan, on sekaan mahtunut pari niin huvittavaa oivallusta että niitä on tai ainakin pitäisi käyttää jossain avaruusseikkailussa hyväksi.

Ai viholliset siirtävät kaksi paskiaista sabotoimaan laitteita? Omat äijät lukkojen taakse sairastupaan ja koko muusta aluksesta ilmalukot auki ja happi helvettiin. Siinä ei viholliset kauaa kerkeä mutista kun on hengitysvaikeuksia. Jos keksivät tulla sairastupaan äijien perässä, on puolikuntoiset perkeleet helppo nitistää.

Ai teillä on niin kovat suojat, ettei mun aseet edes pääse siitä läpi? Asteroidivyössä tapellessa odotellaan rauhassa että kivet murjoo suojat alas ja nopea täyslaidallinen aukosta tupaan. Heihei.

Ja pelattavaa onneksi rogue-henkisessä avaruuseepoksessa piisaa, vasta neljä alustyyppiä yhdeksästä auki, eikä yhteenkään vaihtoehtolayouttia avattuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.