IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Jack ReacherPerjantai 08.02.2013 18:55

Itselleni ei enää tullut yllätyksenä, kun Tom Cruisen antisankariroolit, missä ei esitetä hymyilevää kiiltokuvapoikaa, ovat huomattavasti parempia. Collateral, Minority Report ja Valkyrie, mitä synkempi rooli, sitä paremmin Cruise näyttäisi siitä suoriutuvan. Eikä Jack Reacher ole poikkeus tällä saralla.

Armeijasta laukastakaan ampunut lomautettu tarkka-amppuja naksahtaa ja tappaa viisi ihmistä. Mies käskee hakea Jack Reacherin paikalle, ja ennen kuin poliisi on edes löytänyt miehen, ilmestyy herra Reacher itse paikalle ja aloittaa omat tutkimuksensa. Kohta ollaankin jo kaulaa myöten salaliitoissa ja henki on löyhässä itse kullakin.

Varsin perinteistä toimintaa on luvassa, tyylikkäitä tappeluja, joissa aseita on käytössä nyrkeistä ja puukoista aina tarkkuuskivääreihin asti.

Elokuvana yllättävänkin monitahoinen toimintapläjäys Hollywoodilaiseksi, joka ei maalaa imartelevaa kuvaa niin armeijastakaan kuin oikeuslaitoksesta. Tietenkin kaiken takana on epämuodostunut venäläinen, joten saadaan tasapaino säilytettyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.