IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Nyt...Keskiviikko 03.01.2007 15:45

Miten voi sattua ja tuntua hyvältä samaan aikaan. Kun lukee noita tekstejä. Joo kyllähän siitä kuulee et oon 15 ja vielä pahasti teinituskan vallassa niin kuin monet sanoisi, mutta hei jokainen muistaa varmasti ensimmäisen rakkauden ja miltä tuntui, kun sen menetti.

Silloin se tuntui mailmanlopulta. Sitä oli nuori ja kokematon ei voinut ajatella että elämä jatkuu. Ja onko sitä viisastuttu nyt vanhemmitenkaan samallailla se sattuu. Ehkei sitä ajattele noin synkästi mutta kyllä mielessä varmasti pyörii paljon ajatuksia.

Tuntuu ettei jaksais aamulla mennä töihin itkettää ja kaikki maistuu puulle.
Noin mä sen muistan kaikki tosin kokevat ja tuntevat eri tavalle. Mä nyt satuin olemaan erittäin tunteellinen olen vielläkin.

Tosin nyt kaikki on hyvin on ollut hyvin jo kaks vuotta. Unelma poika ystävä, paraskaveri! Ja me odotetaan meidän esikoista. Voiko olla mitään parempaa?Totta kai me riidellään totta kai T ottaa joskus pannun, mutta T ei ole koskaan satuttanut mua ei henkisesti (ei siis vyysisestikkään).Oon niin onnellinen.

no niin siis kaikki hyvin elämä hyvin! Noita vahhoja tekstiä tulen kirjoittaa lisää mutta myös uusia onnelisia koska mitä muuta tässä tilassa voisi kirjoittaa?

Rakastan mun elämääni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.