IRC-Galleria

rrrakastan kirjatoria <3<3Maanantai 19.05.2008 13:20

sain neljä Conania kympillä <3<3 yks maksais normaalisti 4.95 tms. kartutti mukavasti mangarivistöäni. ku tulis vielä äkkiä Charry Juice 2... tiedän. olen addiktoitunut (käytän tuota sanaa nykyään liikaa) mangaan.

mut ihana viikonloppu Keravalla (kiva paikka! :D) Olin B'nH:n keikalla eturivissä just Harri Heleniukset edessä. Laulu vaan kuulu tosi huonosti siihen. Harmi, sillä olisin halunnut kuulla Seitsemän sanat kunnolla... mut soitti kaikki mun lempibiisit niiltä: Varjojen maa, Liekeissä ja Taisteluni (encorena) moshasin Taistelunin aikana, oli pakko :D vaikka hiukset oliki vähän rasvaset.

Metallimessu oli upee. harmi vaan ku en muistanu informoida ketään, että se olis tullu sunnuntaina radiosta :P mut oli siistii laulaa jotai virsiä metallisovituksina. :D

Jouduin puhuu kerran mikkiin :/ kamalaa, ku unohdin, mitä oltiin just hetki sitten mietitty. höpisin sit siinä jotai ja mun kaverin mielestä mä sanoin sen vielä väärin. vastaa hyvään pahalla. oikeesti sanoin se mielestäni oikein päin. onneks tuttuja ei ollu paljon todistamassa... :S

M4 oli kyl niin kiva. Ne tuli Namibiasta. Bocati (?) ruletti :D se kertoi ystävyydestä, että kirjottaa kaverille kirjettä niin että kynä katkee :D mut mahtava meno.

no joo, tässä ei ollut todellakaan kaikki, mutta olkoon..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.