IRC-Galleria

De1miond_

De1miond_

R.I.P Darrell "Dimebag" Abbott 8.12.2004
Kolmatta päivää kylki krampissa ja koskee niin vitusti mutta antakaahan kun alotan jatkamaan kahdesta viime päivästä.

Eilen yritin mennä kaverini luokse juhannusjuhliin. Kylki aivan sika kipeänä mutta sain kuin sain jollain tavalla kyljen kuntoon että pääsin sinne. Noh sain juotua pullon brenkkua kun kylkeen alkoi koskemaan taas aivan saatanasti. Kipulääkettä, tunti unta eikä vitun mitään eroa. Kaverin kyydillä himaan ja ennen yhtätoista nukkumaan.

Ja eikun jatkuu (perkele).

Noh, tänään sitten heräsin ja kylki olikin parempi. Ajattelin että käympä grillaamassa, sipasen nassuuni sen toisen brenkkupullon, jonka kaverilleni jätin, ja ehkä aika perkeleesti vielä enemmän... Mutta.

Sain brenkun juotua ja grillattua, kuunneltiin hevanderia ja olo ok. Aurinkoinen ilma pakotti riisumaan silmälasit pois ja vaihtamaan ne arskoihin kun taas kerran Murphyn laki päätti kaataa paskaa niskaan. Ottaessani laseja pois ja laittaessani sankoja alas jäi toinen sanka käteen, tukeva siima katkesi ja linssi irtosi. Pääsi kirosana jos toinen. Lähdin siitä moikkaamaan kaverin kyydillä toista frendiä kaupunkiin, joka ei sitten ollutkaan kaupungissa vaan käymässä nukkumaan vaimonsa kanssa, kun tuo vitun kylki alkoi taas ilmoittamaan olemassa olostaan. Päästyäni anniskeluravintolaan kylki totesi että "Haista sinä kusipää vittu" jonka jälkeen iski kipu uudestaan. Soittamaan sitten toiselle kaverille että tulisiko se morjestamaan ja toiselle että hae mut täältä pois jos pystyt ja olet kaupungissa. Moikkasin frendiä ja lähdin helvettiin suoraan himaan kaverin kyydillä.

Nyt istun kotona, kylki paskana, laskuhumala päällä, päänsärky, puolisokea ja vittuuntunut kuin hampaaton orava jolla on vitun syväjäädytetty perkeleen pähkinä käsissä.

Vittu. Onneksi juhannus on vain kerran vuodessa...

Vappu sentään tulee joka vuosi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.