IRC-Galleria

De1miond_

De1miond_

R.I.P Darrell "Dimebag" Abbott 8.12.2004
Kysymys on moniulotteinen mutta aloitan puimaan tätä asiaa nyt.

Tietäähän en voi että onko se autosta ulosheitetty tupakantumppi aiheuttanut joskus jollekin toiselle ongelmia tai mielipahaa mutta perhosefekti tietysti on mahdollinen.

Joten tässä sitä perhosefektiä sitten.

Tämän vuoden aikana minulla on hukkunut entinen koulukaveri, mummoni sai toisen aivoinfarktin, kaverini paras ystävä tappoi itsensä josta muutama viikko niin joku kusipää ajoi kaverini koiran päälle. Tappaen sen, tietenkin. Tästä vähän eteenpäin tätini pahoinpideltiin portsarin toimesta vantaalaisessa kapakassa ja nyt sitten naulana arkkuun serkkuni menehtyi siinä vitun kolarissa siellä vitun järvenpäässä.

Takki on niin perkeleen tyhjä. En vaan voi käsittää että miten helvetti tätä paskaa kaatuu kokoajan niskaan ja siitä pitäs vielä jaksaa runnoa jotenkin jumalauta läpi.

Kai minä olen sitten paha ihminen jolle pitää lyödä normaalia enemmän vastoinkäymisiä. Sitten kun ei ole syntynyt se helvetin kultalusikka nokassa ja hopeinen perseessä niin alkaa tämä elämä kyllä jo ahdistamaan.

Sua Samppa jää kaipaamaan vitun monta ihmistä ja tuskan jonka jätit on järkyttävä sukulaisissasi sekä ystävissäsi. Toivottavasti sun on nyt parempi....

Täällä kun kaikki menee päin helvettiä.

RIP Sami Ekola 22.11

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.