IRC-Galleria

Dead_Soul

Dead_Soul

Ei jumalauta. Ei helvetti. :o

Helevetti.Keskiviikko 23.10.2013 20:23

Taidan lopettaa Samsung-tuotteiden ostamisen siihen mennessä kunnes se huolto edes korjaa oikeasti niitä asiakkaitten puhelimia, tähän vetoan jo kahdesta kokemuksesta (kaverini ja oma).

Itse laitoin oman Samsung Galaxy Mini 2:seni siis takuuhuoltoon n. viikko sitten kun sanoin kyseiseen DNA Kauppaan josta ostin sen että puhelimeni ei käynnisty omalla akkuvirrallaan, vaan ainoastaan "latauksessa". Tänään kun sain vihdoin sen taas käteeni, huomasin uuden akun jonka myös ilmoittivat toimenpiteissä sekä asensivat ohjelmistot uusimpaan versioon. Kuitenkin tämä sama vika on edelleen tässä puhelimessa.

Kaverini tapauksessa oli kyseessä Xcover se ensimmäinen jossa akkuprobleema kanssa, mutta se vain tyhjeni uskomattoman nopeasti sekä lämpeni paljon, takuussa antoivat vain uuden puhelimen käyttöön.

Nyt jokseenkin mietityttää mikä ihme on tämän Samsungin logiikka... Onni oli sentään matkassa etten joutunut mitään huoltomaksua maksamaan vaan onneksi meni oma puhelin takuuseen. Ei taida auttaa jos vien uudestaan sinne samaan liikkeeseen? O.o Ottaisin vaikka uuden puhelimen samantien (mielellään saman) ja viskaan tällä nykyisellä Samsungilla vaikka vesilintua tuonne järveen......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.