IRC-Galleria

DeadlyWrath

DeadlyWrath

Always one for sorrow!
Jees... no tota menin sitte Kimmon kans sunnuntain harmaana aamuna puol seittemän jonottaa sinne porteille. Portit aukeis kuudelta eli se oli sitte 11 ja puol tuntii venailuu ja seki menii vaa istumisessa ja jumittamisessa. Sitte ku vihdoin ovet aukes ni sit alko helvetinmoinen kilpajuoksu eturiviin. Järkkarit hoki jatkuvasti et ei sais juosta, mut eihän sitä kukaan kuunnellu. En ollu ensimmäisten joukossa mut pääsin silti eturiviin. Nooh, siinä eturivissä sitte ku venailtiin Mastodon vetoa niin Kimmolla rupes jostain syystä huippaa. Meinas laatatkin lentää jopa. Käskin sen mennä istuu ja sit joku tarjos Kimmolle jotai kivennäis vettä mikä ei sitte ilmeisesti auttanu. Mut sit ku yks järkkäri tarjos sille kylmää vettä ni sit rupes Kimmolla olo parantuu.
Nooh, sitten Mastodon pääsi alottamaan. Ei kyllä yhtään hetkauttanu sen veto. Paska bändi perkele. Laulua ei edes kuullu. noh, sitten sen jälkeen olikin Lamb of Godin vuoro. Fucking kick ass!! Helvetin hyvä veto niillä.
Mutta sitten, itse pääesiintyjä, METALLICA astuu lavalle. Ja se muuten tuli ja kovaa hienojen laservalojen tuomana. Koko keikka oli jotain niin uskomatonta ettei MIKÄÄN vedä vertoja siihen. Elämäni parhaat ja ikimuistoisemmat kolme tuntia.

Metallican setti lista:
1. That Was Just Your Life

2. The End Of The Line

3. For Whom the Bell Tolls

4. No Remorse

5. One

6. Broken, Beat And Scarred

7. Cyanide

8. Sad But True

9. Turn The Page (Bob Seger cover)

10. All Nightmare Long

11. The Day That Never Comes

12. Master Of Puppets

13. Fight Fire With Fire

14. Nothing Else Matters

15. Enter Sandman

Encoret:

16. Helpless (Diamond Head cover)

17. Trapped Under Ice

18. Seek & Destroy

Kiitos siitä päivästä Metallica!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.