IRC-Galleria

Destie^

Destie^

I don't care what you think as long as it's about me.

...Perjantai 26.03.2010 10:44

Joo just, eräätkin makaa sängyssä vielä kun laskulohet ja mä oon istunu kohta tunnin koulussa.

Kahdestaan mäkkiluokassa NARINAN kanssa. Vihaan sitä. .__.

Väsyttää ihan homona enkä oo kirjottanu tännekään ikuisuuteen. Olis pitäny nukkua enemmän viimeyönä muttakun en ehtiny. Mun on yksinkertasesti aivan pakko saada nää hommat tehtyä ennen kahtatoista ja sen jälkeen sitten tehdä portfoliota mahdollisimman nopeasti.

Mun ei pitäis roikkua galleriassa. Huoh. Oon kelvoton työskentelijä. Pitäis mennä käymään opollakin, mut pelkään et joku nyysii mun piirtiksen kynän jos lähden. Taidan ottaa sen mukaan, varmuuden vuoksi. 8D

Jepjep, mitä mun elämä on ollut koko viikon? TöitätöitätöitäTÖITÄ ja vielä vähän lisää töitä. Maanantaina kymmenestä neljään kun toimisto oli tyhjentyny ennen kun ehdin hakea iltatyöskentelylupaa, tiistaina oli etäpäivä, mut olin silti 13.00-21.00 koulussa, keskiviikkona 7.30-21.00, torstaina 7.45-21.00 ja tänään (taas etäpäivä) oon silti 7.45-16.00 täällä.

Oonhan mä kyllä jotain aikaseksikin saanu mut tätä työtä on silti vaan ihan mielettömästi. Stressaa ihan noin niin kun nätisti ilmastuna. Kohta tulee varmaan nälkäkin taas mut mulla ei oo rahaa ostaa mitään syötävää enää. Pakko kestää iltaan ja kotiin asti.

Ai paska. Illalla olis SDM (Sata Dance Mania) mut mä en kyllä tiedä jaksanko mä/kiinnostaako mua mennä sinne. Kai mun pitäis, edes hetkeks. Voihan se olla ihan jeeskin.

Tästä tuli ihan homopitkä merkintä. Anteeksi.

AINIIN kuuden päivän päästä puolvuotta.<3 OMG, mihin kaikki aika katos? Miten se on kulunu näin nopeesti. D: vastahan kaikki just alko.

I WILL NEVER EVER GIVE IN, I can promise u that.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.