IRC-Galleria

DiMera-_

DiMera-_

"Ei ole väärin rakastaa heitä molempia. Niin minäkin tein." By Katerina
Jees! Uusi vuosi ja uudet kujeet! :)

3.12.09
Olin Ellan kanssa kattomassa Houkutusta. Se on IHANA. Ja mie meen lainaamaan sen kirjan, sit kun mie löydän sen jostakin :) Jos kirja on yhtään niin hyvä mitä (kirjat yleensä on parempia :) ) se leffa oli niin voi olla, että oo todella tyytyväinen siihen. Sara on kyl hehkuttanu sitä kirjaa viime kesäsätä asti, joten oon kuullu siitä jo ennen kun ne rupes väsää sitä leffaa. Ja sen kakkosen kuvaukset on käynnis par aikaa.

Muuten näytänkö mie teistä alle 13 v-eeltä? Meinaan se leffa/myyjä joka myy niit lippui kysy, et minkä ikänen mie oon? Rupes hävettää kyl siin, kun miehän oon puolen vuoden pääst seittämäntoista.

Ja sit houkutuksesta viel Robert Pattinson näyttelee Edwardin roolin todella hyvin, vaikka ekas en kyl osannu kuvitella sitä siihen rooliin, mutta hyvin se näytti sujuvan.

Nyt työ ajattelette et toi on ihan tärähtäny...
Kaksoset, jotka edustavat tuota komeamapaa osa puolta ovat...hyym...Ihania <3
Kaksosis on joka mikä uppoaa minuun. Ehkä se kun ne on toisaalta niin samasta puusta veistettyja, mut toisaalta voivat olla hyvin erilaisiakin. Ja voisin toki antaa esimerkinkin, mutta en taijja, vaikka kaksoset on kyl ihanii. Sanotaan, että on yksi kaksos pari mitkä on musikaalisesti aika lahjakkaita ja mitäs mul sitä vastaan,kun musiikki ja hyvän näkönen pärstä laitetaan yhteen niin kelpaa.

Sain Guitar hero 3 joululahjaksi ja nyt oo päässy jo kokeilemaan sitä, se on tosi kivaa <3 Kitara on muutenkin todella ihana soitin.

Olin eilein luistelemas ekan kerran tän talven aikana. Oli tosi kivaa päästä jäälle.

Hei ilmotatteko jos löydätte jostain halvalla Amoralin levyn, niin voisin haluta kuulla millasta vääntöö niillä on. Koska toivotaan, että uudet biisit on hyvii, koska Koivunen on laulamas...

Ja sit viel Nightwishistä: Mie haluun sen niitten valokuva-kirjan. Toivotaan, että saan hankittuu sen joskus, tai jos en hankkitua niin lahjaks ainankin.

Haluaisin rastat ja tod näköisesti meen kyl teettäne sit viimestään, kun taytän 19, jos oon saanu haalittua tarpeeksi rahaa niitä varten, kun ne maksaa mansikoita. Ja rahan keruust viel, pitäs vissiin yrittää ainankin laittaa rahaa säästöön sinne Brasiliaa varten, kun oon kesän lähös sinne, tod näköisesti koko heinäkuuksi.
Mutta hyvää tammikuun jatkoa ja loman loppua, tuolla nurkan takana se arki jo (valitettavasti) odottaa. :D pidetään silmät ja korvat auki ja mennään kohti huomista...

Raportoin kotonta ja kitaran soittoa kuunnellessa. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.